Antena Meniu Search
x

Shakira se mută din ţară, după ce tatăl lui Pique i-ar fi dat un ultimatum: "Ai la dispoziţie două săptămâni"

Shakira s-a despărţit anul trecut de Gerard Pique, fost fotbalist de la FC Barcelona, şi a decis să se mute cu copiii ei la Miami. Artista a făcut anunţul în urmă cu o săptămână. Presa spaniolă susţine că decizia nu a fost pe placul lui Pique, dar prezintă şi unul dintre motivele care au împins-o pe artistă să facă această mişcare.

de Redactia Observator

la 10.04.2023, 10:56

Shakira si copiii ei, în aeroportul din Barcelona
Shakira si copiii ei, în aeroportul din Barcelona - Profimedia

Shakira se desparte şi de Barcelona, după ce a pus punct anul trecut relaţiei cu Pique. "Am venit în Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, aceeaşi pe care o căutăm acum într-un alt colţ al lumii, lângă familie, prieteni şi mare", a scris cântăreaţa, când a anunţat mutarea la Miami.

De ce se mută Shakira la Miami

În cadrul unei emisiuni de televiziune a fost dezvăluită cea mai recentă convorbire telefonică dintre Pique şi Shakira, în care catalanul a fost extrem de supărat de decizia artistei. Totuşi, cotidianul Sport susţine că Shakira a motivat decizia prin faptul că tatăl ei este bolnav şi îşi doreşte să fie alături de el, dar a afirmat şi că a primit o scrisoare de la tatăl lui Pique în care acesta îi transmite că "are la dispoziţie două săptămâni să părăsească locuinţa familiei".

Artistei nu i-a plăcut deloc acest ultim apel, întrucât se aştepta la o conversaţie fără probleme: "Este supărată pentru că acea ultimă conversaţie nu a fost atât de prietenoasă pe cât se aştepta", relatează news.ro.

Pique îşi poate vizita copiii 10 zile pe lună

Conform înţelegerii dintre Shakire şi Pique, fostul fundaş catalan îşi va putea vizita copiii la Miami timp de zece zile în fiecare lună. Shakira (46 de ani) şi Pique (36 de ani) erau împreună din 2010. Copiii celor doi sunt Sasha, care are 11 ani, şi Milan, în vârstă de 9 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Entertainment » Shakira se mută din ţară, după ce tatăl lui Pique i-ar fi dat un ultimatum: "Ai la dispoziţie două săptămâni"