Antena Meniu Search
x

Legendarul Quentin Tarantino rămâne consecvent ideii de a se retrage după 10 filme. "Am terminat scenariul la ceea ce va fi ultimul meu film"

Regizorul american Quentin Tarantino a anunţat miercuri că intenţionează să filmeze cel de-al zecelea şi ultimul film ''în toamnă'', scrie AFP.

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 09:12

Quentin Tarantino
Quentin Tarantino - Profimedia Images

"Am terminat scenariul la ceea ce va fi ultimul meu film", a spus regizorul "Pulp Fiction", "Kill Bill" sau "Inglourious Basterds", intervievat la Paris cu ocazia lansării noului său eseu "Cinéma Speculations", apărut la Flammarion, de către delegatul general al Festivalului de Film de la Cannes, Thierry Frémaux.

"Îmi imaginez că probabil că îl voi filma în toamnă", a adăugat el, precizând că orice zvon apărut în presă despre acest film sunt doar speculaţii. Intitulat "The Movie Critic", acţiunea filmului este plasată în 1977, a precizat el. "Nu este dedicat unui jurnalist critic de film" şi "nu este un film biografic despre Pauline Kael", o figură critică de la New Yorker care a murit în 2001, aşa cum anumite mass-media au scris recent.

Tarantino rămâne consecvent ideii de a se retrage după 10 filme

Regizor de filme pline de referinţe cinefile, Tarantino, 60 de ani, a adus deja un omagiu cinematografiei americane de la sfârşitul anilor 1960 şi începutul anilor 1970 pe care l-a surprins în al nouălea şi cel mai recent film al său, "Once upon a time in...Hollywood" (2019) .

El a spus în repetate rânduri că vrea să-şi pună capăt carierei odată ce a realizat zece filme (considerând cele două "Kill Bill" drept unul), alimentând şi mai mult aşteptările fanilor săi cu această nouă producţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Entertainment » Legendarul Quentin Tarantino rămâne consecvent ideii de a se retrage după 10 filme. "Am terminat scenariul la ceea ce va fi ultimul meu film"