Antena Meniu Search
x

Video Leonardo DiCaprio a pus ochii pe Gigi Hadid. Ar fi prima femeie cu vârsta peste 25 de ani cu care ar avea o relaţie

Leonardo DiCaprio are o nouă iubită, şi încă una celebră. Este vorba despre modelul Gigi Hadid alături de care a fost văzut la o petrecere în New York. Cei doi au fost fotografiaţi îmbrăţişaţi chiar la câteva zile după ce în presă au apărut zvonuri că ar putea forma un cuplu. 

de Redactia Observator

la 14.09.2022, 17:32

Vezi și

Surse apropiate celor doi spun că Leonardo DiCaprio și Gigi Hadid vor să..."o ia încet" şi încearcă să se cunoască mai bine. Dacă se vor afişa împreună, Gigi Hadid ar deveni prima femeie cu vârsta peste 25 de ani cu care actorul are o relaţie oficială în ultimii ani. Modelul are 27 de ani, dar şi un copil cu Zayn Malik, fostul membru al trupei One Direction. 

Leonardo DiCaprio în vârstă de 47 de ani a fost ţinta ironiilor după ce s-a despărțit în această vară de de iubita sa din ultimii patru ani, Camila Morrone, la scurt timp după ce aceasta a împlinit 25 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Leonardo DiCaprio a pus ochii pe Gigi Hadid. Ar fi prima femeie cu vârsta peste 25 de ani cu care ar avea o relaţie