Antena Meniu Search
x

Video Lineup Neversea 2023. Rapperul Lil Pump, faimos pentru hitul "Gucci Gang", urcă pe scena festivalului din Constanţa

Neversea 2023 se apropie cu paşi repezi, iar organizatorii festivalului promit o experienţă de neuitat, cu muzică şi distracţie, pe plaja din Constanţa, pe lângă un lineup surprinzător. Rapper-ul şi compozitorul american Lil Pump urcă anul acesta, în premieră, pe scena principală a festivalului Neversea. 

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 15:31

Lil Pump vine la Neversea 2023
Lil Pump vine la Neversea 2023 - Profimedia

Neversea 2023 aduce nume mari pe scena din Constanţa, unde festivalul va avea loc în perioada 6 - 9 iulie. Potrivit unui comunicat transmis Agerpres de către organizatori, Gazzy Garcia, cunoscut sub numele de scenă Lil Pump, este unul dintre cei mai mari artişti ai genului rap. Lil Pump este apreciat mai ales datorită ascensiunii sale pe platforma de streaming SoundCloud. Artistul a integrat în muzică lui elemente din genul minimalist, detaliu care e în antiteză cu personalitatea sa hiperactivă. A devenit un jucător cheie în spectrul rap în 2017, an în care şi-a lansat albumul de debut intitulat "Lil Pump".

Lil Pump cântă Gucci Gang la Neversea 2023

Cu "Gucci Gang", single-ul de promovare pentru acest material discografic, a debutat direct pe locul 3 în chart-ul oficial din Statele Unite, Billboard Hot 100, iar piesa a fost certificată cu cinci Discuri de Platină pentru vânzări record. A urmat "Welcome To The Party", single la care a colaborat cu French Montana şi Zhavia Ward, inclus în coloana sonoră a blockbuster-ului "Deadpool 2".

Cu un număr foarte mare de fani în toată lumea, rapper-ul american a continuat să domine în clasamente şi în anul 2019, când şi-a lansat cel de-al doilea album din carieră: "Harverd Dropout", cu care a ocupat locul 7 în Billboard 200, clasament dedicat vânzărilor de albume. Anul acesta, Lil Pump i-a impresionat şi pe criticii muzicali cu noul album "Lil Pump 2", primind deosebit de multe recenzii pozitive.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lineup Neversea 2023. Când are loc festivalul

Lil Pump va împărţi scena festivalului Neversea anul acesta cu artişti şi DJ-i de top, printre care: J Balvin, Lil Uzi Vert, CKay, Alok, Claptone, Don Diablo, Lost Frequencies, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo, Morten, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci, duo-ul Vini Vici şi mulţi alţii.

"Festivalul NEVERSEA se află anul acesta la ediţia aniversară, astfel promite să ofere tuturor participanţilor la eveniment o experienţă de neuitat. Pe lângă artiştii şi DJ-ii aşteptaţi de zeci de mii de fani, show-ul va fi completat de jocuri de lumini, artificii, artişti stradali şi dansatori, decoruri spectaculoase, acrobaţi şi multe alte surprize, care îi vor face pe cei prezenţi să se îndrăgostească de vară şi să trăiască 4 zile şi 4 nopţi cât o vacanţă de vis", se mai spune în comunicatul transmis de organizatori.

Cel mai mare festival de pe o plajă din Europa va avea loc între 6 - 9 iulie, pe Neversea Beach din Constanţa. Pentru cele patru zile şi patru nopţi sunt aşteptaţi peste 150 de artişti şi DJ-i de top, la nivel naţional şi internaţional, şi zeci de mii de fani din România şi din afara ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Lineup Neversea 2023. Rapperul Lil Pump, faimos pentru hitul "Gucci Gang", urcă pe scena festivalului din Constanţa