Antena Meniu Search
x

Video Marile reveniri și împăcări ale anului 2021: J. Lo și Ben Affleck au arătat că dragostea în vremea pandemiei învinge totul

Dragostea în vremea pandemiei învinge totul, iar anul 2021 a fost unul al împăcărilor. Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt cuplul-vedetă după ce s-au regăsit la 20 de ani de la despărțire. Și la Hollywood a fost anul marilor reveniri. Matrix, Dune sau Spiderman au fost doar câteva dintre continuările mult-așteptate de fani.

de Redactia Observator

la 31.12.2021, 20:02

Vezi și

Când au apărut la braț pe covorul roșu al festivalului de la Veneția, zvonurile circulau deja de luni bune. După 20 ani de pauză, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt acum inseparabili. De data asta, pare că nu mai este o iubire extremă, ca în filmul în care s-au cunoscut, în 2002. Au planuri mari şi aşezate: Ben Affleck și-ar fi scos la vânzare casa în care locuiește de la divorțul de Jennifer Garner. 

Pe covorul roșu și-au confirmat relația și Tom Holland și Zendaya, la premiera mult așteptatului "Spider-man, no way home". Un pas de bun augur. Spiderman a devenit primul film care a încasat 1 miliard de dolari în pandemie, iar performanța a fost atinsă la doar 12 zile de la lansare. 

În ciuda criticilor, mai ales din partea familiei Gucci, pelicula "House of Gucci" cu Lady Gaga și Mădălina Ghenea a atras publicul la cinema. 

Au fost şi alte reveniri spectaculoase în 2021

"Dune", "Matrix" sau "Spencer". Actorii din Friends au sărbătorit 20 de ani de la lansarea filmului, în timp ce Carrie, Miranda și Charlotte au revenit pe platouri pentru o continuare a aventurilor din "Totul despre sex". 

Nu au lipsit controversele și nici scandalurile, după ce Chris Noth, interpretul lui Mister Big, a fost acuzat de agresiune sexuală de mai multe femei. În timp ce Hollywood-ul și casele de producție au turat motoarele ca să recupereze pagubele provocate de pandemie, lumea cinematografiei a cunoscut și o tragedie în toamnă. Alec Baldwin a împușcat mortal o colegă de platou în timpul filmărilor la un  western.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Marile reveniri și împăcări ale anului 2021: J. Lo și Ben Affleck au arătat că dragostea în vremea pandemiei învinge totul