Antena Meniu Search
x

Video Marmota vedetă din SUA. Rozătoarea fură proviziile unui fermier şi le mănâncă sfidătoare în faţa camerei de supraveghere. "Tupeista" şi-a adus şi un prieten

O marmotă din Delaware, Statele Unite a ajuns virală pe internet, după ce a declarat război unui fermier. Omul a descoperit că proviziile sale de legume şi fructe dispar pe zi ce trece, aşa că a instalat o cameră de supraveghere în curtea casei.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 14:04

Vezi și

A descoperit cum o marmotă se înfruptă constant din produsele sale. Mai mult, rozătoare pare că râde de fermier, alegând să mănânce din proviziile omului, chiar în faţa camerei de supraveghere.

Marmota savurează pe îndelete morcovi, mere, broccoli şi roşii, la doar câţiva centimetri de dispozitivul de urmărire. Sfidătoare, rozătoarea şi-a adus la un moment dat şi un prieten. Cele două animale fură împreună recolta fermierului, după care se aşează liniştite, la masă, în faţa camerei de supraveghere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Marmota vedetă din SUA. Rozătoarea fură proviziile unui fermier şi le mănâncă sfidătoare în faţa camerei de supraveghere. "Tupeista" şi-a adus şi un prieten