Antena Meniu Search
x

Foto Moment istoric pentru Snoop Dogg. A anunțat că s-a lăsat de marijuana, după "discuții cu familia"

Snoop Dogg anunță că s-a lăsat de marijuana, transmite CNN. Sau, cel puțin, de fumat cannabis.

de Redactia Observator

la 17.11.2023, 16:53

Snoop Dogg fumând marijuana
Momente istoric pentru Snoop Dogg. A anunțat că s-a lăsat de marijuana, după "discuții cu familia" - Profimedia Images

"După o perioadă de analiză și discuții cu familia mea, am decis să renunț la fumat. Vă rog să-mi respectați intimitatea în aceste momente", le-a mărturist Snoop Dogg, pe numele lui real Calvin Broadus, celor peste 82 de milioane de urmăritori de pe Instagram.

Vestea a venit ca un trăznet pentru fanii artistului hip hop, cunoscut pentru consumul de marijuana. De altfel, Snoop Dogg se lăudase că a fumat inclusiv în Casa Albă și avea mai multe afaceri legate de planta încă interzisă în multe colțuri ale lumii. Rapperul era atât de dedicat, încă investise inclusiv într-o firmă ce finanța noi companii cu domeniul de activitate legat de marijuana.

Dragostea lui Snoop Dogg pentru marijuana a ajuns pe prima pagină a ziarelor

Artistul a dezvăluit în 2019 că are un angajat cu normă întreagă al cărui singur job este să îi ruleze jointurile. Și, în 2021, a mărturist pe Reddit că face nici mai mult nici mai puțin de 81 de pauze pentru fumat pe zi. Rămâne de văzut cât de dedicat va fi Snoop Dogg în acest nou drum pe care a pășit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Moment istoric pentru Snoop Dogg. A anunțat că s-a lăsat de marijuana, după "discuții cu familia"