Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nicole Kidman, pictorial incendiar la 55 de ani. Actriţa şi-a scos în evidenţă abdomenul bine lucrat

Nicole Kidman şi-a şocat fanii cu noua apariţie de pe coperta revistei Perfect Love. Australianca în vârstă de 55 de ani a pozat şi şi-a scos în evidenţă abdomenul bine lucrat şi bicepşii proeminenţi.

de Redactia Observator

la 23.08.2022 , 14:19

Fusta mini pe care a purtat-o în pictorial i-a pus în lumină şi picioarele tonifiate. Fotografia de pe copertă a făcut parte dintr-o serie de imagini avangardiste realizate de fotograful Zhong Lin pentru cel de-al treilea număr al revistei Perfect, care celebrează cele mai mari simboluri ale culturii pop. 

Într-un interviu oferit recent celor de la Vanity Fair, actrița a recunoscut că este adesea luată în râs pe prietenii ei pentru alegerile pe care le face. Nicole Kidman, soțul ei, Keith Urban, și fiicele lor, merg des biserica. Artista nu ratează slujbele de duminică şi nu adoarme niciodată până nu-şi spune rugăciunile. „Așa ne creștem noi copiii. Keith are alte convingeri, dar vine și el cu noi la biserică. Eu am avut o bunică extrem de catolică, am fost crescută cu rugăciuni, așadar aceste lucruri m-au influențat destul de mult. Nu pot spune că cred orbește, îmi pun tot timpul întrebări, însă pentru mine contează mult să nu judec pe nimeni și nimic. Tata îmi spunea tot timpul că toleranța este cel mai important lucru din lume”, a mărturisit diva.

Iar la începutul lunii iulie, Nicole Kidman împreună cu Naomi Campbell şi Kim Kardashian au surprins audienţa la defilarea de la Paris a casei de modă Balenciaga.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Entertainment » Nicole Kidman, pictorial incendiar la 55 de ani. Actriţa şi-a scos în evidenţă abdomenul bine lucrat