Antena Meniu Search
x

Galerie foto Nunta Jennifer Lopez - Ben Affleck. Mama actorului, dusă de urgență la spital înainte de petrecerea din acest weekend

Imagini exclusive obținute de Daily Mail îi arată pe Jennifer Lopez și Ben Affleck sosind la spital, vineri după-amiază, înainte de nunta celor doi care are loc în acest weekend. Se pare că mama actorului, Christopher Anne Boldt, a căzut de pe un ponton și s-a rănit la un picior. 

de Redactia Observator

la 20.08.2022, 09:49

Incidentul a avut loc pe proprietatea din Georgia a lui Ben Affleck, acolo unde va avea loc nunta actorului cu Jennifer Lopez, în acest weekend. Se pare că Ben li-a găsit mama rănită pe ponton și a chemat ambulanța.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost văzuți la spitalul din Savannah. În imaginile publicate de Daily Mail, J.Lo este văzută când sosește la spital, vineri după-amiază, iar Ben Affleck plimbându-se și fumând o țigară în fața spitalului.

Lopez și Affleck s-au căsătorit într-o primă ceremonie departe de lumina reflectoarelor, la Las Vegas, pe 17 iulie anul trecut. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck, nunta de 3 zile şi 3 nopţi din Georgia

Pe acelaşi subiect

Pregătirile de nuntă sunt în toi în casa lui Ben Affleck din Georgia. Actorul şi Jennifer Lopez se căsătoresc în weekend pentru a doua oară, după ceremonia de luna trecută din Las Vegas. Cei doi plănuiesc să îşi celebreze dragostea trei zile şi trei nopţi.

Vineri seară mirii au avut o cină intimă, în familie, iar ceremonia de sâmbătă va avea loc în prezenţa prietenilor şi a familiei. Cuplul își va încheia petrecerea cu ''un grătar și un picnic'', duminică. De joi, trecătorii au văzut un cort în construcţie în curtea proprietăţii lui Affleck, în timp ce angajaţii au muncit toată ziua pentru a pune la punct ultimele detalii pentru una din cele mai aşteptate nunţi de la Hollywood. Jennifer Lopez și Ben Affleck vor continua să-și sărbătorească dragostea cu o nuntă o extravagantă de de trei zile şi trei nopţi, după nunta lor improvizată din luna iulie din Las Vegas. Cântăreaţa, în vârstă de 53 de ani, și actorul, care și-a sărbătorit astăzi cea de-a 50-a aniversare, urmează să aibă nunta visată la moșia Ben's Riceboro din Georgia.

Printre invitații la nuntă se numără colegul și prietenul de-o viață al lui Ben Affleck, Matt Damon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Nunta Jennifer Lopez - Ben Affleck. Mama actorului, dusă de urgență la spital înainte de petrecerea din acest weekend