Antena Meniu Search
x

Video O nouă noapte electrizantă la Electric Castle. Zdob şi Zdub, Editors şi Moderat au făcut show, iar tinerii s-au distrat până în zori

Zeci de mii de petrecăreţi care iubesc aglomeraţia, nu renunţă la pofta de distracţie şi vor să vadă răsăritul pe ritmuri electrizante. Sunt festivalierii care au făcut noapte albă, la Electric Castle, în faţa celor zece scene amplasate pe domeniul Banffy din Cluj. Zdob şi Zdub, Editors şi Moderat au făcut show, iar tinerii s-au distrat până în zori de zi, cum vă spuneam. Show-ul continuă şi în această seară. Cap de afiş, Delia. 

de Redactia Observator

la 15.07.2022, 20:21

Vezi și

Puţin după ora 19:00, trupa Zdob şi Zdub a deschis scena principală şi a încins atmosfera. Mii de oameni au dansat pe cele mai cunoscute melodii ale trupei de rock din Republica Moldova.

Deținători a două discuri de platină, britanicii de la Editors au ridicat show-ul la un alt nivel pe mainstage - cel mai popular loc de pe harta Electric Castel.

A fost a doua noapte albă la Electric Castle pentru zeci de mii de petrecăreţi decişi să danseze şi să se distreze până în zorii zilei. De azi-noapte, muzica a răsunat de pe toate cele 10 scene amplasate în diferite locuri ale domeniului Banffy, inclusiv în camping.

Petrecerea va continua şi astăzi, iar capul de afiş vor fi cei de la Twenty One Pilots. Scena principală o va deschide Delia, iar tot acolo va fi aşteptată şi trupa COMA.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » O nouă noapte electrizantă la Electric Castle. Zdob şi Zdub, Editors şi Moderat au făcut show, iar tinerii s-au distrat până în zori