Antena Meniu Search
x

Paris Hilton și soțul ei au devenit părinți. Actrița a apelat la ajutorul unei mame-surogat: "Ești deja iubit"

Paris Hilton și-a luat fanii prin surprindere, după ce a anunțat că fiul ei a venit pe lume. Cunoscuta actriță are un copil datorită unei mame surogat. Vestea a fost dată chiar de ea pe rețelele de socializare. 

de Redactia Observator

la 25.01.2023, 08:21

Paris Hilton a devenit mamă la 41 de ani
Paris Hilton a devenit mamă la 41 de ani - Profimedia

Starleta americană Paris Hilton a anunţat naşterea primului ei copil, transmite Le Figaro, citat de News.ro

"Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mult eşti deja iubit", a afirmat ea, într-o postare pe reţelele de socializare însoţită de o fotografie şi de un emoji cu o inimă albastră. Presa americană celebră a relatat că bebeluşul, născut de o mamă surogat, este băiat.

Actrița și soțul ei au încercat fertilizarea în vitro

Starleta, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit luna trecută că ea şi soţul ei, antreprenorul Carter Reum, au încercat o fertilizare in vitro în timpul pandemiei. A fost "momentul potrivit", deoarece lumea era "în impas" la începutul crizei Covid-19, a declarat ea pentru revista People.

Într-o declaraţie publicată marţi de revistă, Paris Hilton a spus că cei dragi ei sunt "copleşiţi de dragoste pentru băieţel”. Vedete precum Demi Lovato, Kim Kardashian, Heidi Klum, Chrissy Teigen au ținut să o felicite pe artistă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Entertainment » Paris Hilton și soțul ei au devenit părinți. Actrița a apelat la ajutorul unei mame-surogat: "Ești deja iubit"