Antena Meniu Search
x

Un personaj animat din "Familia Jetson" se va naşte duminică, 31 iulie 2022

Oficial putem spune că trăim în era lui George Jetson, în ciuda faptului că tehnologia din cunoscutul film de animaţie Jetson Family este departe de ceea ce există în prezent, iar maşinile nu zboară încă la ordinea zilei. Fanii animaţiei au mare motiv de sărbătoare în acest weekend. Mai mulţi utilizatori Twitter au observat că unul dintre personajele importante se va naşte chiar pe 31 iulie 2022.

de Redactia Observator

la 30.07.2022, 11:04

George Jetson, angajat al Spacely Sprockets, soţul lui Jane şi tatăl lui June şi Elroy, se va naşte pe 31 iulie 2022. O veste îmbucurătoare pentru fanii animaţiei care spun că ne putem aştepta ca peste 40 de ani să vedem maşini zburătoare şi tehnologie d eultimă generaţie, exact ca în show.

„The Jetsons”, o versiune complet diferită, dar inspirată de animaţia "The Flintstones"

„The Jetsons” este o animaţie care spune povestea unei familii de clasă mijlocie care trăieşte în Orbit City într-un viitor în care roboţii le permit oamenilor să trăiască fără griji. A fost conceput iniţial ca un show legat de animaţia cunoscută „The Flintstones”, o producţie care a reimaginat faimosul sitcom din anii 1950 din seriale precum „The Honeymooners”, într-o lume din epoca de piatră plină de oameni ai cavernelor și dinozauri.

„The Jetsons” a adoptat o abordare inversă, fiind un sitcom despre o familie americană cu acţiunea care se întâmplă să aibă loc într-o eră a mașinilor zburătoare și a săptămânilor de lucru de doar două ore. O mare parte din umor a provenit din faptul că, în lumea spectacolului, lucrurile au rămas la fel pe cât s-au schimbat. Este posibil ca tehnologia să fi avansat vertiginos, dar natura umană are ca rezultat aceleaşi situaţii în care personajele se plâng de diferite situaţii sau portretizează o comunicare greşită cu cei din jur.

Pe acelaşi subiect

Viitorul, o versiune fericită sau sumbră

Dar s-ar putea să nu fie un viitor atât de roz pe cât ați putea crede: „Jetsons: The Movie” stabilește că oamenii trăiesc doar în condominii deasupra norilor, deoarece ceaţa a făcut imposibilă viața pe suprafața pământului. Adaugă creșterea nivelului mării și până la urmă ne îndreptăm până la urmă „The Jetsons” a fost creat de William Hanna și Joseph Barbera în 1962. Printre actorii a căror voce a luat forma personajelor mult iubite au fost pe George O'Hanlon, Janet Waldo, Mel Blanc, Penny Singleton, Daws Butler, Don Messick, Jean Vander Pyl, Frank Welker și Howard Morris. Animaţia reflectă o viziune de la mijlocul secolului al XX-lea asupra viitorului, una care este cea mai optimistă.

Emisiunea a rulat inițial cu 24 de episoade pe ABC și a avut distincția de a fi prima emisiune de televiziune care a fost difuzată color pe rețeaua de cablu. Mai târziu a fost „reînviată”, mai exact în 1985, cu alte 51 de episoade fiind produse cu vocea originală. Seria s-a încheiat oficial cu „Jetsons: The Movie” în 1990, care a fost regizat de Hanna și Barbera. Deși serialul a încetat să mai fie produs, personajele au rămas în zeitgeist-ul cultural, apărând în emisiuni precum „Harvey Birdman: Attorney at Law” și în filme precum „Space Jam: A New Legacy”. În 2017, prima nouă producție Jetsons a fost lansată când familia a apărut în filmul „The Jetsons & WWE: Robo-WrestleMania!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Un personaj animat din "Familia Jetson" se va naşte duminică, 31 iulie 2022