Antena Meniu Search
x

Video Reacţia lui Cillian Murphy, după ce "Oppenheimer" a dat din nou lovitura. Filmul continuă să adune laude şi trofee

Filmul fenomen din 2023 continuă să adune laude şi trofee. Drama de război "Oppenheimer", care a dominat gala premiilor oferite de sindicatul actorilor din Statele Unite, se anunţă mare favorit la Oscar. Pentru prima dată în istorie, gala a fost transmisă de o platformă de streaming, în încercarea de a ajunge la un public cât mai numeros.

de Redactia Observator

la 25.02.2024, 20:32

Vezi și

Filmul biografic despre creatorul bombei nucleare a fost din nou în centrul atenţiei în Statele Unite. A luat patru trofee la gala premiilor sindicatului actorilor, inclusiv pentru cea mai bună distribuţie şi cel pentru cel mai bun actor în rolul principal, oferit lui Cillian Murphy. 

Oppenheimer ia toate premiile

"În urmă cu 28 de ani, încercam să devin actor după ce eşuasem ca muzician. Mă simţeam un intrus, dar astăzi, în timp ce vă privesc pe voi toţi, ştiu că fac parte din ceva cu adevărat minunat", spune Cillian Murphy, actor.

Lansat anul trecut, în iulie, Oppenheimer a obţinut încasări de aproape un miliard de dolari şi a dominat toate galele dedicate industriei până acum. 

La aceeaşi gală, trofeul pentru cea mai bună actriţă în rol principal a fost câştigat de Lily Gladstone, pentru rolul din pelicula ''Killers of the Flower Moon''. Barbra Streissand a primit trofeul pentru întreaga activitate. Cel mai amuzant moment al serii l-au oferit însă Meryl Streep, Anne Hathaway şi Emily Blunt, care au recreat o scenă celebră din filmul Diavolul se îmbracă de la Prada. 

Sezonul premiilor continuă la Hollywod cu cele acordate de sindicatul producătorilor şi cu Oscarurile decernate pe 10 martie.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Reacţia lui Cillian Murphy, după ce "Oppenheimer" a dat din nou lovitura. Filmul continuă să adune laude şi trofee