Antena Meniu Search
x

Video Red Bull SoundClash: Vama vs. Killa Fonic. Cine a câştigat duelul muzical de la Romexpo

A fost bătălie muzicală noaptea trecută în Capitală. Trupa Vama și Killa Fonic s-au duelat în versuri și stiluri muzicale. Totul sub privirile miilor de fani veniţi la Romexpo. A fost prima oară în istoria acestui show când un artist solo a stat față în față cu o formație. Cursa a fost extrem de strânsă. Iar la final, câştigătorul duelului a fost desemnat de public. 

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 29.05.2023, 10:49

Vezi și

Două scene față-n față, patru runde în forță și-o singură miză, aplauzele publicului! Evenimentul aduce artiști din sfere muzicale diferite, într-o luptă epică.

Red Bull SoundClash. Vama vs. Killa Fonic la Romexpo

"Băi vere, în seara asta nu e bătălie, e concert!", spune pe scenă Tudor Chirilă. De 17 ani, Vama, trupă rock-pop, trăiește intens, vibrează și iubește liber cu fiecare acord. De partea cealaltă, rapper-ul Killa Fonic, un artist complet, de 10 ani încoace, surprinde prin stilul său provocator, jonglând cu versuri și stări la fiecare apariție. 

"Acesta este singurul eveniment din România în care mii de fani vor striga și vor aplauda la finalul fiecărei runde pentru preferatul lor. Sunetul va fi înregistrat. Iar astfel, la finalul serii se va declara învingătorul din duelul muzical", explică Eduard Marin, reporter Observator.

Pe acelaşi subiect

"E fantastic, deja publicul s-a obișnuit cu evenimentul, știe care sunt rundele, care sunt regulile. Muzica ține foarte mult de suflet și se pune foarte mult suflet în ceea ce se face aici, pe ambele scene", spune Adrian Despot, artist.  

Cine a câştigat duelul muzical

"În seara asta a câștigat Vama la foarte mică diferență", adaugă Adrian Despot, artist. Nu toată lumea a fost fericită când a fost anunţat câştigătorul. "Noi am fi vrut să câștige Killa Fonic! Da, s-a produs o nedreptate. Killa trebuia să câștige, dar el știe că e campionul nostru", comentează un spectator. "Ascult mai mult Killa decât Vama, însă a făcut show și Vama. Mi-aș fi dorit să câștige Killa, sunt subiectiv", spune eltcineva.

La nivel internațional, show-ul are deja o tradiţie de 17 ani de confruntări muzicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Red Bull SoundClash: Vama vs. Killa Fonic. Cine a câştigat duelul muzical de la Romexpo