Antena Meniu Search
x

Video Primele imagini cu cel de-al șaptelea copil al lui Robert De Niro. "Faceţi cunoştinţă cu Gia"

La doar câteva zile după ce s-a aflat marea veste că Robert De Niro a devenit tătic pentru a şaptea oară, au apărut şi primele imagini cu copilul. Actorul a dat publicităţii o primă fotografie cu fiica lui. Robert de Niro spune că este foarte fericit să fie din nou tată. Mama copilului este Tiffany Chen, antrenoarea de arte marţiale a actorului.

de Redactia Observator

la 11.05.2023, 22:34

Vezi și

"Faceţi cunoştinţă cu Gia Virginia Chen de Niro", pare să spună celebrul actor Robert De Niro, care azi a trimis o fotografie cu fiica lui presei americane. Gia s-a născut pe 6 aprilie, însă starul a vrut să o ţină departă de presă în prima lună de viaţă. Abia la începutul acestei săptămâni a luat pe toată lumea prin surprindere când a mărturisit că tocmai a devenit tată la 79 de ani. 

Reporter : "Ştiu că aveţi şase copii..."

Robert de Niro: "Şapte! Tocmai am devenit tată din nou." 

Reporter: "O, Doamne! Felicitări! Ok, şapte, nu ştiam." 

Pe acelaşi subiect

Ieri, Gia a fost scoasă la plimbare de mama ei. Îmbrăcată sport, cu mască de protecţie şi ochelari de soare, Tiffany Chan, a fost surprinsă ducându-se în parc cu bebeluşul. Antrenoarea de arte marţiale, despre care se presupune că are 45 de ani, ţinea la piept copilul.  Celebrul actor mai are şase copii din cele două căsnicii anterioare, cea mai mare fiind fiica sa adoptivă, în vârstă de 52 de ani. 

Robert De Niro: "Sunt ok. Uneori copiii nu sunt de acord cu mine, dar sunt respectuoşi. Fiica mea, care are 11 ani, îmi dă bătăi de cap, mă mai cert cu ea, dar o ador... Şi acum cu cel mai mic... o să urmeze multe."

Deşi nu se poate spune că nu are experienţă cu copiii, Robert De Niro a declarat că niciodată nu ştie la ce să se aştepte. La premiera noului său film "Un tată de coşmar", actorul a vorbit despre emoţia de a deveni din nou părinte. 

Reporter: "Filmul acesta este despre taţi şi băieţii lor. Tocmai ai devenit tată din nou. Cum se simte? Este bine să fii tată pentru a şaptea oară?"

Robert de Niro: "Desigur. Este bine şi misterios de fiecare dată. Şi nu ştii ce naiba se întâmplă."

Noul film al actorului "Un tată de coşmar" va apărea în cinematografele din întreaga lume, inclusiv în România,  pe 26 mai.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Entertainment » Primele imagini cu cel de-al șaptelea copil al lui Robert De Niro. "Faceţi cunoştinţă cu Gia"