Antena Meniu Search
x

Video Rihanna a lansat melodia "Lift Me Up", după 6 ani de pauză. Face parte din coloana sonoră a filmului Black Panther 2

Ridică-mă/[...]Ține-mă aproape/[...]Ține-mă în căldura iubirii tale când pleci/Păstrează-mă în siguranță, în siguranță” sunt versurile noii melodii lansate de Rihanna, pentru coloana sonoră a filmului Black Panther 2, după o pauză de 6 ani, transmite CNN.

de Redactia Observator

la 02.11.2022, 19:11

Rihanna, la premiera filmului Pantera Neagră 2, în California
Rihanna, la premiera filmului Pantera Neagră 2, în California - Profimedia Images

Melodia lansată în urmă cu doar câteva zile se numește ,,Lift me up’’ și va face parte din coloana sonoră a filmului ,,Black Panther: Wakanda Forever’’, cea  mai recentă producţie Marvel Studios, care va apărea în mai puțin de două săptămâni în cinematografele din întreaga lume. Videoclipul melodiei cuprinde scene emoționante din film.

Piesa a fost scrisă de Rihanna, împreună cu cântăreața Tems, Ludwig Göransson și directorul filmului ,,Black Panther”, Ryan Coogler, ca un omagiu adus regretatului actor Chadwick Boseman, interpretul personajului principal din primul film ,,Black Panther". Acesta a murit în luna august 2020, la vârsta de 43 de ani, fiind bolnav de cancer.

Fanii văd melodia favorită la Oscar

,,După ce am vorbit cu Ryan și mi-a relatat firul narativ al filmului, am vrut să scriu ceva care să prezinte o îmbrățișare caldă din partea tuturor oamenilor pe care i-am pierdut în viața mea. Am încercat să-mi imaginez cum ar fi dacă aș putea să le cânt acum și să exprim cât de mult îmi lipsesc", a declarat Tems într-un comunicat de presă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În doar 14 ore de la lansare, piesa „Lift Me Up” a strâns aproape 4 milioane de vizualizări. A primit nenumărate reacții pozitive, un internaut apreciind-o ca fiind ,,următoarea câștigătoare a Oscarului’’.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Entertainment » Rihanna a lansat melodia "Lift Me Up", după 6 ani de pauză. Face parte din coloana sonoră a filmului Black Panther 2