Antena Meniu Search
x

Video Rihanna și A$AP Rocky s-au căsătorit în noul videoclip al artistului. În realitate, cei doi nu sunt nici măcar logodiţi

Rihanna s-a căsătorit cu iubitul său, rapperul A$ap Rocky! Dar nu în realitate, ci în clipul unei noi piese a cântăreţului, în care apare şi Rihanna. 

de Redactia Observator

la 07.05.2022, 15:17

Vezi și

La un moment dat, Rocky o cere în căsătorie printr-o inscripţie aurită pe... dinţi, iar ea acceptă în acelaşi fel. În final, cei doi păşesc împreună, salutaţi de prieteni ca după nuntă. Bineînţeles, fanii au fost entuziasmaţi. Dar surse apropiate cuplului subliniază că Rihanna şi Rocky nu sunt nici măcar logodiţi. Pur şi simplu, i-a amuzat să se filmeze astfel. 

În alte scene, artista pare să-şi întâmpine iubitul la ieşirea din închisoare. Aceasta s-ar putea întâmpla şi în lumea reală, deoarece Rocky a fost arestat recent după un schimb de focuri mai vechi. Rihanna urmează să aducă pe lume un copil, dar clipul a fost realizat acum un an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Rihanna și A$AP Rocky s-au căsătorit în noul videoclip al artistului. În realitate, cei doi nu sunt nici măcar logodiţi