Antena Meniu Search
x

Video Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară. Actorul a făcut anunțul în timpul unui interviu: "Sunt iar tată”

Robert De Niro a anunțat săptămâna aceasta că a devenit tată pentru a șaptea oară. Actorul a șocat pe toată lumea în timpul unui interviu, unde a ales să dea vestea cea mare. 

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 20:18

Vezi și

Actorul a fost întrebat de un reporter de la ET Canada cum este să fii tată a șase copii. Atunci, spre umirea tuturor, vedeta a dezvăluit că nu are șase, ci șapte copii. Robert a împărtășit cu fanii faptul că recent a devenit tată pentru cel de-al şaptelea copil, însă nu a dezvăluit și numele sau sexul acestuia, potrivit DailyMail

Sunt iar tată”, spuse el. Actorul în vârstă de 79 de ani, laureat cu Oscar, nu a dezvăluit identitatea mamei bebelușului său, dar toată lumea știe că ultima oară a avut o relație cu instructorul de arte marțiale Tiffany Chen. Au fost fotografiați ținându-se de mână în iulie 2022. Interviul în care a dat vestea a avut loc săptămâna aceasta, când promova noul său film About My Father.

Robert De Niro a devenit tată pentru a 7-a oară

ET Canada l-a întrebat pe Robert despre cum este să fii tată. Actorul este de părere că trebuie fii iubitor cu copiii”, dar a spus că „trebuie să fii sever în privința lucrurilor”.

Pe acelaşi subiect

Nu-mi place să fiu nevoit să stabilesc legea și chestii de genul ăsta. Dar, uneori pur și simplu nu ai de ales. Și orice părinte, cred, ar spune același lucru. Întotdeauna vrei să faci ceea ce trebuie pentru copiii tăi, dar uneori nu poți”, a spus DeNiro. 

Reporterul a spus apoi: „Știu că aveți șase copii”, iar Robert a adăugat: „Șapte, de fapt”.

Robert are doi copii: Drena, 51 de ani, și Raphael, 46 de ani, cu fosta sa soție Diahnne Abbott. Și mai are doi copii cu Grace: Elliot, 25 de ani, și Helen, 11 ani. De asemenea. El este tatăl gemenilor Aaron și Julian, în vârstă de 27 de ani, cu fosta iubită, Toukie Smith.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Robert De Niro a devenit tată pentru a șaptea oară. Actorul a făcut anunțul în timpul unui interviu: "Sunt iar tată”