Antena Meniu Search
x

Video Rupert Murdoch divorţează a patra oară, la 91 de ani. Ce se va întâmpla cu averea de peste 17 miliarde de dolari după despărţirea de fotomodelul Jerry Hall?

Are succes în afaceri, dar se pare că nu şi în dragoste. La 91 de ani, mogulul media, Rupert Murdoch, divorţează pentru a 4-a oară, după o căsnicie de 6 ani cu fostul model Jerry Hall.

de Redactia Observator

la 24.06.2022, 10:21

Vezi și

A crezut că a patra oară este cu noroc. El, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, ea, una dintre cele mai frumoase femei din lume - Rupert Murdoch şi Jerry Hall ieşeau fericiţi pe uşa stării civile în martie 2016. După numai şase ani însă, relaţia de iubire a luat sfârşit, scriu tabloidele britanice, care anunţă că miliardarul divorţează.

Toată lumea se întreabă acum dacă divorţul va zdruncina şi imperiul financiar al lui Rupert Murdoch. Mogulul media are o avere de peste 17 miliarde de dolari şi nu este clar dacă a încheiat un contract prenupţial care să stabilească ce se întâmplă în cazul unei despărţiri.  

Hall s-a numărat printre primele supermodele ale lumii. A jucat şi în numeroase filme, dar şi într-o producție de pe Broadway, unde a dat viaţă celebrului personaj doamna Robinson în piesa "Absolventul". Are o avere de 20 de milioane de dolari şi pentru ea era prima căsătorie. Hall a avut o relaţie timp de 22 de ani cu Mick Jagger, celebrul solist al trupei The Rolling Stones. Cei doi au împreună 4 copii, însă nu au fost căsătoriţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Rupert Murdoch divorţează a patra oară, la 91 de ani. Ce se va întâmpla cu averea de peste 17 miliarde de dolari după despărţirea de fotomodelul Jerry Hall?