Antena Meniu Search
x

Selena Gomez și Hailey Bieber, împreună la acelaşi eveniment. Cum s-au pozat cele două mari iubiri ale lui Justin Bieber

Selena Gomez, surprinsă alături de Hailey Bieber la Academy Museum Gala în Los Angeles. Imaginile au făcut furori pe reţelele de socializare, mai ales că cele două s-au îmbrăţişat şi au făcut fotografii ca şi când erau două vechi prieteni.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.10.2022, 15:00

Selena Gomez și Hailey Bieber
Selena Gomez și Hailey Bieber, împreună la acelaşi eveniment - Profimedia

Vedeta „Only Murders în the Building”, Selena Gomez, a avut anterior o tumultoasă relaţie cu starul pop Justin Bieber. Povestea lor de dragoste a ţinut de-a lungul anilor 2011 şi 2014, cu mai multe despărţiri şi împăcări. Totuşi, decizia lui Bieber de a se căsători cu Hailey Baldwin în 2018 i-a luat prin surprindere pe fanii care idolatrizau relaţia cu Selena Gomez.

Fotograful Tyrell Hampton a surprins momentele cu cele două mari iubiri ale lui Justin Bieber, postând ulterior o parte din fotografii pe Instagram, spre deliciul fanilor care nu credeau că vor apuca vreodată să le vadă pe acestea în ipostaze atât de apropiate.

Întâlnirea dintre cele două vine la scurt timp după ce Hailey a vorbit pentru prima dată despre acuzaţiile care i-au fost aduse de-a lungul anilor, potrivit cărora „i-a furat” iubitul Selenei Gomez. În cuda faptului că modelul a fost criticat constant pentru căsătoria cu Justin Bieber, fanii nereuşind să accepte că starul pop a pus punct poveştii de dragoste dintre el şi Selena şi a trecut mai departe. Oamenii au continuat că le compare, să asocieze diferite piese ale lui JB cu fosta sa iubită, Selena, ori să o acuze pe Hailey că o copiază încontinuu pe fosta parteneră a soţului ei.

Hailey Bieber, acuzată că i-a furat iubitul Selenei Gomez

Pe acelaşi subiect

Tânăra a negat zvonurile despre o ceartă între ea şi actriţa şi cântăreaţa Gomez, în timp ce vorbea în pdocastul Call Her Daddy, luna trecută, reiterând că ea şi Bieber au început o relaţie la câteva luni distanţă după ce el „închisese capitolul” cu Gomez.

Este important ca oamenii să știe adevărul. Pentru că există un adevăr. Nu am avut o relație în timp ce Justin se întâlnea cu altcineva. Când el și cu mine am început să ne vedem, el nu avea nicio relație. Nu stă în caracterul meu să mă încurc cu relaţia altcuiva. Am fost crescută mai bine de atât”, a spus ea. „O mare parte din ură şi perpetuare provine din percepţia greşită a oamenilor: «Oh, l-ai furat». Vine din faptul că și-au dorit să fi ajuns cu altcineva și asta e în regulă. Poți să-ți dorești tot ce vrei, dar pur și simplu nu este cazul”. Hailey a remarcat că are „mult” respect pentru Gomez, adăugând: „Nu există nicio dramă”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp după declarațiile făcute de Hailey, Selena Gomez a sărit în apărarea ei, spunând live pe TikTok că ceea ce vorbesc oamenii despre ea este complet nedrept, iar comentariile negative asupra soţiei lui Bieber pe acest subiect sunt josnice și dezgustătoare.

Cred că multe dintre aceste comentarii, de care nu ar trebui să fiu conștientă, sunt doar josnice și dezgustătoare. Iar acest lucru nu este corect, pentru că nimeni nu ar trebui să vorbească niciodată în felul în care vorbiți voi”, a declarat Selena Gomez într-un live realizat pe contul său de TikTok, potrivit ew.com.

Alături de Hailey Bieber și Selena Gomez au fost şi alte vedete precum George Clooney, Regina Hall, Michelle Yeoh, Jonathan Majors, Olivia Wilde, Laura Dern și Sterling K. Brown, care au participat sâmbătă seara la cea de-a doua gală anuală a Muzeului Academiei, unde au avut loc onoruri pentru Julia Roberts, Tilda Swinton, Steve McQueen și Miky Lee.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Selena Gomez și Hailey Bieber, împreună la acelaşi eveniment. Cum s-au pozat cele două mari iubiri ale lui Justin Bieber