Antena Meniu Search
x

Sharon Stone susține că a fost presată să se culce cu William Baldwin. Reacţia actorului: "Am atât de multe lucruri murdare despre ea"

Sharon Stone susține că a fost presată să se culce cu William Baldwin. Cel care a făcut presiuni este producătorul Robert Evans, susține Stone. William Baldwin respinge acuzațiile și spune că ar putea face numeroase dezvăluiri murdare despre Sharon Stone.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 19:15

- Profimedia

Sharon Stone a susținut pentru prima dată în cartea de memorii din 2021 că a fost presată să facă sex cu un actor celebru. Inițial, ea nu a dezvăluit identitatea actorului.

Ulterior, actrița în vârstă de 66 de ani a spus că producătorul de film Robert Evans, care a murit în 2019, i-a spus să se culce cu Baldwin pentru a îmbunătăți chimia pe platoul de filmare al filmului lor din 1993, Sliver, potrivit Sky News.

William Baldwin, în vârstă de 61 de ani, a răspuns pe X, spunând că este vorba despre „o legendă absolută”. El a amenințat că va spune „multele povești tulburătoare” despre Stone, potrivit Mediafax.

„Nu sunt sigur de ce Sharon Stone continuă să vorbească despre mine? Mai este îndrăgostită de mine sau mai este rănită după toți acești ani pentru că i-am evitat avansurile? Am atât de multe lucruri murdare despre ea încât i-ar face capul să se învârtă, dar am tăcut. Mă întreb dacă ar trebui să scriu o carte și să povestesc multe, multe povești tulburătoare, ciudate și neprofesioniste despre Sharon? Ar putea fi distractiv”, a spus Baldwin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Sharon Stone susține că a fost presată să se culce cu William Baldwin. Reacţia actorului: "Am atât de multe lucruri murdare despre ea"