Antena Meniu Search
x

Video Starurile internaţionale au ales Grecia pentru vacanţa de vară. De la cel mai bogat om de pe planetă, până la sportivi şi staruri, toţi au ales paradisul elen

Dacă mergeţi în vacanţă în Grecia în perioada următoare, aveţi toate şansele să daţi peste o vedetă. De la cel mai bogat om de pe planetă, până la sportivi şi staruri, toţi au ales frumuseţea tărâmului elen pentru a se relaxa vara aceasta.

de Simona Moloiu

la 21.07.2022, 20:30

Vezi și

Eliminată în primul tur de la Wimbledon de o debutantă, Serena Williams s-a refugiat în Grecia, Alături de soţ şi de fiica lor Olimpia. Tot în Grecia, este şi Legenda NBA Magic Johnson. El a navigat pe Marea Egee la bordul iahtului său de lux, în valoare de 150 de milioane de dolari, însoţit de familie şi de actorul Samuel Jackson. Pentru James Franco, Mykonos a devenit a doua casă. Este pentru a-l patrulea an la rând aici, aşa că nu a putut trece neobservat de paparazzi în timp ce lua cina cu iubita lui la o tavernă celebră.

Nicole Kidman a participat la prezentarea de modă Balenciaga dinParis, apoi s-a relaxat câteva zile în Grecia. Nina Dobrev, celebră pentru rolul Elenei din serialul Jurnalele Vampirilor, a ales Santorini ca destinaţie de vacanţă, unde a fost în compania iubitului ei, campionul de snowboarding Shaun White.

În Mykonos se află şi cel mai bogat om din lume, Elon Musk, iar pozele lui din vacanţă au ajuns virale în toată lumea, după ce a fost fotografiat la bustul gol pe iaht. Mulţi s-au amuzat că are pielea prea albă. Mulţi s-au amuzat că are pielea prea albă. "Haha, la naiba, poate ar trebui să-mi dau jos cămașa mai des", a reacţionat miliardarul pe Twitter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Starurile internaţionale au ales Grecia pentru vacanţa de vară. De la cel mai bogat om de pe planetă, până la sportivi şi staruri, toţi au ales paradisul elen