Antena Meniu Search
x

Video Suma câştigată de Shakira pentru melodia în care l-a criticat pe fostul ei iubit, Pique

Shakira punctează din nou în războiul cu Gerard Pique. Artista şi-a decorat balconul cu o vrăjitoare în mărime naturală, un mesaj pentru fosta soacră care stă chiar peste drum de ea. Fostul star al Barcelonei nu a rămas fără replică. Şi-a cumpărat o maşină Renault Twingo şi a apărut cu un ceas Casio, după ironiile Shakirei din noua melodie.

de Redactia Observator

la 16.01.2023, 20:38

Vezi și

De patru zile, melodia Shakirei despre fostul său partener răsună în cartierul din Barcelona în care locuieşte artista. Pentru că Pique a "lăsat-o vecină cu soacra", aşa cum spun versurile noii piese, cântăreaţa columbiană a decis să-şi decoreze balconul cu o vrăjitoare în mărime naturală. Nu întâmplător, figurina priveşte chiar spre locuinţa mamei lui Jerard Pique.

Pique nu rămâne nici el fără replică. Pentru că, în noua melodie, Shakira i-a reproşat că a preferat "un Renault Twingo în locul unui Ferrari", fostul fotbalist a apărut la serviciu chiar într-un Twingo. Cu două zile înainte,a purtat cu mândrie un ceas Casio, tot ca răspuns la ironiile fostei iubite.

Piesa a adunat 100 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare

Celebra firmă de ceasuri încearcă să profite de pe urma războiului dintre cele două vedete. Pe un site de socializare se laudă că bateria ceasurilor Casio ţine mai mult decât relaţia Shakirei cu starul Barcelonei. Adică peste 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, dar nu au fost căsătoriţi. S-au despărţit anul trecut, în iulie, iar ulterior s-a aflat că fostul star al Barcelonei avea deja o relaţie cu o femeie cu 22 de ani mai tânără decât Shakira.

Shakira: Fără resentimente, iubire, eu îţi urez mult noroc cu aşa zisa mea înlocuitoare. Tu ai crezut că m-ai rănit, dar m-ai făcut mai puternică, dar acum femeile nu mai plâng, femeile fac bani.

Mai exact 21 de milioane de euro. Atât a câştigat până acum Shakira din melodia în care se răzbună pe Pique şi care a avut peste 100 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la lansare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Entertainment » Suma câştigată de Shakira pentru melodia în care l-a criticat pe fostul ei iubit, Pique