Antena Meniu Search
x

Video Ţinute ieşite din tipare, purtate de vedete în 2022. Imagini memorabile de pe covorul roşu

Haina îl face pe om sau cel puţin îl pune în centrul atenţieie. A fost un an în care vedetele de la Hollywood au ieşit din tiparele clasice cu ţinute nonconformiste, ce vor rămâne în istorie. Iată care sunt starurile care au strălucit la propriu în 2022.

Alexandra Paraschiv
de Alexandra Paraschiv

la 01.01.2023, 22:21

Vezi și

Actriţa Blake Lively a întors toate privirile pe covorul roşu de la Met Gala, cu o rochie Versace spectaculoasă care şi-a schimbat culoarea când trena a fost desprinsă din funda imensă care o lega. Cu accesoriile potrivite, inclusiv o coroniţă, Blake Lively a adus un omagiu oraşului New York. "Acestea sunt detaliile din Empire State Building, o parte din detaliile din Statuia Libertăţii, acesta este decorul de la Gara Centrală, iar coroana mea are şapte vârfuri, pentru că Statuia Libertăţii are şapte vârfuri, care reprezintă cele şapte mări şi cele şapte continente", a explicat Blake Lively, actriţă.

Ţinute memorabile purtate de vedete în 2022

Nu a fost, însă, singura vedetă de la Hollywood cu o ţinută memorabilă. Zoe Kravitz a intrat în rolul lui Catwoman la premiera filmului Batman şi a optat pentru o rochie neagră, personalizată cu tăieturi în formă de pisică. La fel de extravagantă a păşit şi Doja Cat pe covorul roşu de la premiile Billboard. Cântăreaţa de muzică pop a lăsat totul la vedere, cu o ţinută extrem de decoltată, la care a asortat o pereche de pantofi aurii şi o geantă în forma planetei Saturn. 

La fel de nonconformist a fost şi artistul Lil Nas X, care a dus totul la extrem la gala MTV Video Music Awards şi a purtat o ţinută cu pene negre: o fustă în etaje şi o pălărie sferică.

Timothée Chalamet a ieşit şi el în evidenţă. Salopeta roşie cu spatele complet gol, purtată la Festivalul de Film de la Veneţia, a fost lăudată zile la rând. La fel şi rochia actriţei Zendaya de la premiile Emmy, care i-a adus titul de cea mai bine îmbrăcată vedetă de la eveniment. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Ţinute ieşite din tipare, purtate de vedete în 2022. Imagini memorabile de pe covorul roşu