Antena Meniu Search
x

Video "Trec prin cea mai neagră perioadă din viaţa mea, dar voi fi neînfricată". Prima reacţie a Shakirei după despărţirea de Pique

Shakira rupe tăcerea după despărţirea de fotbalistul Piquet. "Trec prin cea mai neagră perioadă din viaţa mea, dar voi fi neînfricată", promite diva. A dat interviu pentru revista Elle, pe a cărei copertă combină o privire dură şi o imagine fragilă. Crede că plăteşte preţul pentru sacrificiile făcute, dar nu îi pare rău. E sigură că totul va fi bine.

de Redactia Observator

la 22.09.2022, 20:59

Vezi și

Până să fie bine din nou, Shakira a fost compătimită de întreaga planetă vara aceasta, când Pique a abandonat-o pentru o studentă de 23 de ani. Diva spune că încearcă să se vindece, dar că rănile îi sunt mereu zgândărite de curiozitatea fanilor. "Este greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta, pentru că sunt în atenția publicului și pentru că separarea noastră nu este o separare obișnuită. Așa că a fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil", a declarat Shakira pentru Elle.

Despărţire după o relaţie de 12 ani

După 12 ani de relaţie, Shakira spune că nu se aştepta să fie trădată, mai ales că, de dragul lui Piquet, se mutase în Spania, ca să poată juca el la Barcelona. Aşa s-au ruinat planurile ei de a ajunge în Statele Unite, ca să continue cariera pe care o începuse la opt ani. Totul, pentru o dovadă de dragoste care a fost nesocotită, oftează diva. "Primul album pe care l-am înregistrat a fost "Magia" şi îmi amintesc că era format din cântece pe care le scrisesem de la 8 până la 13 ani. Aveam o colecţie de cântece pe care le scrisesem în duş", a declarat Shakira.

Despărţirea de fotbalist nu a fost singurul moment dificil din viaţa ei de la acel moment. Tatăl cântăreţei doar ce aflase de separarea celor doi, aşa că a zburat în Barcelona să îi acorde sprijinul fiicei sale. Odată ajuns, s-a împiedicat, a căzut şi s-a lovit puternic la cap, aşa că a avut nevoie de operaţie pe creier de urgenţă. Cântăreaţa a povestit cât de greu i-a fost să se împartă între cei doi fii ai săi, îngrijirea tatălui aflat la terapie intensivă, în timp ce paparazzi o pândeau în fiecare zi în faţa casei.

"Uneori am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea ceva atât de sacru și de special, cum am crezut că este relația pe care am avut-o cu tatăl copiilor mei, s-a transformat în ceva vulgar și ieftin", a declarat Shakira pentru Elle. Acum, columbianca de 45 de ani se pregăteşte să lanseze un nou album, primul din ultimii 5 ani, iar anul viitor vrea să facă şi un turneu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » "Trec prin cea mai neagră perioadă din viaţa mea, dar voi fi neînfricată". Prima reacţie a Shakirei după despărţirea de Pique