Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Trupa Coldplay anunţă mai multe concerte în Europa în anul 2025. Bilete, puse în vânzare de pe 27 septembrie

Coldplay va susține concerte în Hull și Londra în august 2025, biletele urmând să fie puse în vânzare pe 27 septembrie.

de Redactia Observator

la 17.09.2024 , 11:03

- Profimedia

Coldplay a anunțat pe rețele de socializare Facebook și Instagram datele concertelor din Hull și Londra, pentru luna august 2025, acestea fiind singurele orașe din Marea Britanie și Europa unde trupa va cânta.

Concertele vor avea loc pe 18 și 19 august la Craven Park Stadium din Hull, iar seria de spectacole va continua pe 22, 23, 26, 27, 30 și 31 august pe celebrul Wembley Stadium din Londra.

Încasările concertelor vor fi donate

Articolul continuă după reclamă

Fanii care achiziționează noul album „Moon Music” din magazinele oficiale Coldplay din Marea Britanie sau UE, inclusiv cei care au făcut deja o astfel de achiziție, vor avea prioritate la achiziționarea biletelor.

Vânzarea generală va fi deschisă vineri, 27 septembrie.

Trupa Coldplay a mai spus, de asemenea, că 10% din încasările obținute din aceste concerte vor fi donate organizației Music Venue Trust, care sprijină locațiile de muzică live. În plus, producția concertelor de la Wembley va fi alimentată în proporție de 100% cu energie regenerabilă, provenită din surse solare, eoliene și energie cinetică.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Entertainment » Trupa Coldplay anunţă mai multe concerte în Europa în anul 2025. Bilete, puse în vânzare de pe 27 septembrie