Antena Meniu Search
x

Foto Coldplay a adus pe scenă trei tineri, între care un supravieţuitor de la Colectiv, după momentul cu Babasha. Chris Martin: "Huiduiţi mai tare ca ieri"

Chris Martin a oferit iubire necondiţionată publicului "cel mai grozav pe care l-am avut" după primul concert Coldplay, susţinut de trupa britanică pe Arena Naţională miercuri, 12 iunie. Totul după ce, cu o zi în urmă, cântăreţul de manele Babasha a urcat pe scenă, invitat de Chris Martin, şi a cântat o melodie aflată pe locul 1 în trending YouTube România, intitulată "Păi Naa". Astăzi, solistul Coldplay a invitat trei tineri pe scenă, între care şi un supravieţuitor de la Colectiv. Ulterior, Babasha a cântat din nou la concertul din Capitală.

de Redactia Observator

la 13.06.2024 , 22:34

Al doilea concert Coldplay, de pe Arena Naţională
Al doilea concert Coldplay, de pe Arena Naţională

În a doua seară a concertului de pe Arena Naţională, Martin a invitat trei tineri să cânte alături de el, după ce în prima seară l-a avut invitat pe cântăreţul de manele Babasha. Între cei trei tineri s-a aflat şi un supravieţuitor al tragediei de la Colectiv, din 2016.

Lecţie de iubire la concertul Coldplay

Chris Martin a cerut publicului să repete huiduielile de miercuri seară, dar mai tare, afirmând că iubeşte fanii, chiar dacă huiduie. ”Aseară am susţinut primul nostru concert în România. M-am simţit şocat, trist şi cumva vinovat că am făcut ceva rău. Apoi m-am dus în pat şi am încercat să dorm şi mi-am dat seama că sunteţi publicul nostru, că vă iubim necondiţionat, nu puteţi schimba asta. Călătorim în toată lumea, poate nu înţelegem prin ce treceţi voi, cultura voastră, dar ştiu că iubim lumea la fel, asta însemnând că şi pe români. Pentru noi ieri a fost foarte frumos, noi vă iubim oricum. Aş dori să schimbăm ceva, ieri aţi huiduit, aşa că azi aş dori cinci secunde să huiduiţi mai tare ca ieri. Este cea mai tare huiduială auzită. Sunteţi cel mai tare public din lume. Aş vrea să invit trei oameni pe scenă. Nu contează de unde sunteţi”, a spus Chris Martin.

Articolul continuă după reclamă

Aproximativ 50.000 de fani au fost la concertul de miercuri din cadrul Music Of The Spheres World Tour al trupei Coldplay şi alţi 50.000 sunt aşteptaţi joi seară. Controversatul cântăreţ de manele Babasha a declarat, într-un videoclip pe Instagram, că urmează să cânte şi în această seară alături de Chris Martin, relatează news.ro.

Pe acelaşi subiect

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy.

Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Evenimente » Coldplay a adus pe scenă trei tineri, între care un supravieţuitor de la Colectiv, după momentul cu Babasha. Chris Martin: "Huiduiţi mai tare ca ieri"