Antena Meniu Search
x

UNTOLD, votat în top 10 cele mai mari festivaluri din lume. Premieră în România, la ediţia din 2023

Festivalul UNTOLD 2022 a fost votat în top 10 cele mai mari festivaluri ale lumii în clasamentul realizat de DJ Mag, o publicaţie importantă din industria muzicii electronice. După o pauză de trei ani, revista britanică a publicat primul top al celor mai mari 100 de festivaluri ale lumii. Pentru realizarea acestuia, au votat fani din întreaga lume. UNTOLD revine în forţă şi în 2023 şi va da startul distracţiei la începutul lunii august.

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 15:30

UNTOLD, în top 10 cele mai mari festivaluri din lume
UNTOLD, în top 10 cele mai mari festivaluri din lume - Profimedia

Cei care vor să meargă la UNTOLD 2023 primesc noi garanţii cu privire la experienţa de festival de la Cluj-Napoca. Pentru Top 100 Festivals, au votat peste 100.000 de fani din întreaga lume, în perioada 5-26 octombrie 2022. Festivalul UNTOLD din Cluj-Napoca ocupă locul 9 în clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri din lume şi a devansat festivaluri cu tradiţie precum Burning Man, Sziget, Lollapalooza, Parookaville sau Mysteryland.

Când are loc UNTOLD 2023

Pentru ediţia din acest an, creatorii uneia dintre cele mai frumoase experienţe de festival din lume vor aduce în Cluj-Napoca mari artişti internaţionali. Trupa Imagine Dragons este una dintre premierele oferite de organizatorii UNTOLD pentru 2023. Recompensată cu un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award și un World Music Award, trupa din Statele Unite ale Americii a inclus festivalul UNTOLD în turneul mondial din 2023. O veste mult așteptată de fanii Imagine Dragons din România și nu numai! Tot pe mainstage-ul festivalului va reveni în acest an şi legendarul Armin van Buuren.

Festivalul UNTOLD va avea loc în Cluj-Napoca în perioada 3-6 august.

Şi Neversea apare în top

În Top 100 Festivals se plasează şi Neversea, cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa, relateză news.ro. Fanii din întreaga lume l-au votat în acest clasament şi ocupă locul 51. În 2023, cei care iubesc marea, muzica şi distracţia sunt aşteptaţi pe plaja din Constanţa, pentru cea de-a 5-a ediţie Neversea, care va avea loc între 6 şi 9 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » UNTOLD, votat în top 10 cele mai mari festivaluri din lume. Premieră în România, la ediţia din 2023