Antena Meniu Search
x

Video Untold 2022. J Balvin a făcut show şi a vorbit în română cu petrecăreţii din public

Cele patru zile și patru nopți magice s-au încheiat la Cluj-Napoca. Peste 100 de mii de oameni s-au bucurat împreună de muzica preferată și au rămas cu amintiri frumoase. Ultima seară a festivalului s-a încheiat cu un joc superb de lumini şi cu un foc grandios de artificii.

de Redactia Observator

la 08.08.2022, 15:41

Vezi și

Aproape 100 de mii de petrecăreţi au fost acolo în ultima noapte. În total însă, au fost peste 300.000 de oameni, în cele 4 zile cât a durat evenimentul. Au fost şi câteva incidente pentru care a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor. Bătăi în mulţime, pornite pare-se din senin, tineri care au consumat un pic cam mult alcool şi alţii prinşi cu droguri de toate felurile.

J Balvin, cel mai așteptat artist de la Untold

Cel mai așteptat artist al serii a fost artistul latino J Balvin. Columbianul și-a încântat fanii și chiar a schimbat câteva replici în limba română cu petrecăreţii. Publicul a cântat și dansat până la epuizare pe celebrele hituri ale artistului. 

Distracția a continuat apoi până la răsărit pe ritmurile Dj-ilor Lost Frequencies, Hardwell, ATB și Tujamo. Şi atfel, s-a încheiat şi capitolul 7 din povestea Untold

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » Untold 2022. J Balvin a făcut show şi a vorbit în română cu petrecăreţii din public