Antena Meniu Search
x

Urmează un an excepţional pentru cinefili. Care sunt cele mai aşteptate filme din 2024

2024 se anunţă a fi un an excepţional pentru cinefili! După luni întregi în care producţiile de la Hollywood au fost blocate de grevele scenariştilor şi actorilor, mult-aşteptele pelicule vor ajunge - în sfârşit - în cinematografe. 

de Redactia Observator

la 28.12.2023, 19:48

Vezi și

Cassandra Webb este un paramedic din New York City cu o viață ce urmează să se schimbe la 180 de grade, după ce începe să aibă momente de clarviziune. Dar, în timp ce se luptă cu amintirile din trecutul său tumultos, trebuie să salveze şi trei tinere ameninţate de un personaj misterios. Aventurile Cassandrei Web vor putea fi urmărite în cinematografe abia la mijlocul lunii februarie.

Vânătorii de fantome: 29 martie

Într-un alt univers, New York City se luptă cu un adversar interdimensional. Asta obligă Vânătorii de Fantome să-și îmbrace uniformele după o pauză de 3 ani și să se întoarcă acasă. De acestă dată, familia Spengler se vede nevoită să-şi ducă lupta la un nou nivel, pentru că se confruntă cu un spirit malefic, eliberat de un artefact, şi care poate îngheța tot în calea lui. Întreaga poveste va putea fi urmărită în cinematografe din 29 martie.

Dune, partea a doua: 1 martie

Pe acelaşi subiect

Aşteptată cu nerăbdare de fanii genului SF, partea a doua din filmul Dune va fi lansată pe 1 martie. Povestea lui Paul Atrides continuă pe planeta deșertică Arrakis, dar - după asasinarea tatălui său - setea lui de răzbunare îl va pune în fața unei decizii foarte complicate. Marea iubire a vieţii lui sau soarta universului.

Joker - Nebunie în doi: 4 octombrie

"Joker: Nebunie în Doi" continuă povestea din pelicula anterioară, lansată în 2019 şi recompensată cu 2 premii Oscar, dar şi cu 19 nominalizări la alte categorii. Arthur Fleck își continuă lupta împotriva societății din Gotham City. Și, pentru că fiecare dans este mai plăcut în doi, alături de el va intra în scenă Harley Quinn, interpretată - de această dată - de Lady Gaga. Tangoul celor doi va ajunge pe marile ecrane din data de 4 octombrie.

Argylle: 2 februarie

Cu cât e mai bun spionul, cu atât e mai mare minciuna. Aceasta este premiză din cartea lui Elly Conway, care urmărește povestea zbuciumată a agentului Argylle împotriva unui sindicat global de spioni. Când întâmplările din carte încep să se asemene din ce în ce mai mult cu viața ei, Elly realizează că linia dintre ficțiune și realitate este foarte subțire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Urmează un an excepţional pentru cinefili. Care sunt cele mai aşteptate filme din 2024