Antena Meniu Search
x

Lee Sun-kyun din "Parasite" a fost găsit mort în maşină. Actorul era anchetat pentru consum de droguri. Soţia ar fi găsit un bilet de adio

Actorul Lee Sun-kyun, cunoscut pentru rolul din filmul "Parasite", o comedie neagră şi thriller sud-coreean, a fost găsit mort. Era anchetat pentru consum de droguri.

de Redactia Observator

la 27.12.2023, 11:00

- Profimedia

Actorul, în vârstă de 48 de ani, a fost identificat de poliția din Seul după ce ar fi fost găsit inconștient în maşină, într-o parcare, pe 27 decembrie, a anunțat agenția de presă Yonhap, conform Sky News.

Actorul ar fi lăsat un bilet de adio

La începutul zilei de miercuri, soția actorului a anunțat poliției că Lee a plecat de acasă și că a găsit ceea ce părea a fi un bilet de adio, potrivit Yonhap.

Actorul a fost interogat de trei ori de poliție, ultima dată timp de 19 ore, în weekend, potrivit Mediafax. Legile privind drogurile din Coreea de Sud sunt deosebit de severe, iar infracțiunile legate de droguri sunt pedepsite, de obicei, cu cel puțin șase luni și până la 14 ani de închisoare.

Lee a susținut că a fost păcălit să ia droguri de o chelneriță dintr-un bar, care a încercat apoi să îl șantajeze, a relatat Yonhap.

Cunoscut pentru rolul lui Park Dong-ik, tatăl bogat din comedia-thriller „Parasite” din 2019, Lee, alături de colegii săi de distribuție, a câștigat un premiu Screen Actors Guild Award pentru eforturile depuse în acest film. „Parasite” a câștigat patru premii Oscar, inclusiv cel mai bun film la ediția din 2020.

Lee, născut în 1975, a avut roluri principale în filme sud-coreene precum thrillerul "Helpless" din 2012 și "All About My Wife" din 2014. El a jucat rolul principal în primul serial original în limba coreeană al Apple TV+, care a fost lansat în 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Lee Sun-kyun din "Parasite" a fost găsit mort în maşină. Actorul era anchetat pentru consum de droguri. Soţia ar fi găsit un bilet de adio