Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Victoria's Secret anunță că va organiza din nou celebrul show cu "îngeri", după 6 ani de absență

Unul dintre cele mai cunoscute spectacole la nivel mondial revine după şase ani de absenţă. Show-ul Victoria's Secret, care include prezentări de lenjerie intimă, defilări ale celor mai cunoscute modele şi concerte ale artiştilor în vogă, a fost organizat ultima oară în 2018. Directorul de marketing de la acea vreme a fost însă acuzat de misoginie şi criticat pentru că nu a vrut să angajeze modele plus-size şi transgender. Noul spectacol va fi regizat de două femei, care anunţă că vor miza pe diversitate, egalitate şi incluziune şi că toate femeile se vor simţi reprezentate. 

de Redactia Observator

la 25.07.2024 , 18:36

Show-ul Victoria's Secret a fost un eveniment anual de modă organizat de brandul de lenjerie Victoria's Secret. Acesta era renumit pentru prezentarea unor colecții de lenjerie de lux într-un spectacol grandios, care includea și elemente de divertisment, cum ar fi performance-uri muzicale live ale unor artiști de top. Spectacolul a atras atenția prin designurile elaborate ale lenjeriei, modelele de top care defilează pe podium (cunoscut și sub numele de "Angels") și efectele scenice impresionante.

De-a lungul anilor, multe modele au devenit faimoase datorită colaborării lor cu Victoria's Secret. Printre cele mai cunoscute modele Victoria's Secret se numără: Adriana Lima, Heidi Klum, Alessandra Ambrosio, Gisele Bündchen, Tyra Banks, Miranda Kerr, Candice Swanepoel sau Behati Prinsloo.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » Victoria's Secret anunță că va organiza din nou celebrul show cu "îngeri", după 6 ani de absență