Antena Meniu Search
x

Video 70% din români cred că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită. Topul instituţiilor în care au încredere

Nouă din 10 români sunt afectaţi şi chiar foarte afectaţi de creșterea prețurilor și anticipează noi scumpiri la alimente, facturi şi combustibil, arată cel mai recent sondaj de opinie. De altfel, oamenii consideră că inflatia, nivelul de trai, veniturile mici si coruptia sunt principalele probleme ale ţării.

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 20:00

Vezi și

Aşa se face că încrederea în Guvern, Parlament, partide politice si presedintie a scăzut dramatic. La polul opus, oamneii au cea mai mare încredere în Armata- un procent uriaş 74%, dar şi în Pompieri, Biserică si NATO.

Românii cred că ţara se îndreaptă într-o directie greşită

66% dintre români cred că ţara se îndreaptă într-o directie greşită, asta în timp ce 23% sunt de părere că lucrurile merg, mai degrabă, într-o directie bună. În fine, cât despre prtestele fermierilor şi transportatorilor 34% dintre români cred că de vină pentru ce se întâmplă este Uniunea europeană. Alţii au identificat alţi vinovaţi precum Guvernul 18%, sau Ucraina -17%.

Sondajul a fost realizat de CURS, la nivel national, în luna ianuarie. Interviurile au fost realizate fată in fată pe un esantion de 1082 de oameni. Marja maximă de eroare este de 3%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » 70% din români cred că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită. Topul instituţiilor în care au încredere