Antena Meniu Search
x

A murit Florin Cioaba, autointitulat regele rromilor

Florin Cioaba s-a stins pe patul de spital, in Antalya! Au trecut sase zile de la primul infarct si doua de la operatia in care familia Cioaba si-a pus toate sperantele

Vezi și

In jurul orei 11, apropiatii au primit vestea trista. Regele rromilor a fost deconectat de la aparate din cauza ca, in urma testelor, medicii au descoperit ca nu are activitate cerebrala.

Inca de cand a fost internat, Cioaba a fost in permanenta conectat la aparate. In urma operatiei de ieri, dispozitivul folosit urma sa puna sangele in miscare. Astfel, organismul regelui ar fi putut functiona din nou, singur. Creierul nu a fost irigat pentru a se relua activitatea normala a organismului. Astfel, Florin Cioaba traia doar cu ajutorul aparatelor, iar medicii au anuntat decesul.

Cu toate ca existau semne de insanatosire, nu trecusera 48 de ore de la interventia chirurgicala si orice detaliu putea sa ii puna viata in pericol. Rudele au refuzat autopsia si doresc sa fie inmormantat in liniste.

Familia a multumit in permanenta cetetenilor turci pentru ca au sarit in ajutorul regelui, fara sa stie cine e, si au donat sangele de care avea nevoie Florin Cioaba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A murit Florin Cioaba, autointitulat regele rromilor