Antena Meniu Search
x

"M-au înjunghiat, apoi au fugit". Momentul în care un bărbat de 32 de ani este atacat pe o stradă din Turcia. Tinerii atacatori voiau să îi fure telefonul

Vacanţa unui turist britanic aflat în Turcia, la Istanbul, a fost la un pas să se termine tragic, după ce un grup de şapte tineri s-a năpustit asupra lui în mijlocul străzii şi l-au înjunghiat de mai multe ori. Ţinta atacatorilor era telefonul mobil al victimei, pe care aceştia încercau să îl fure. 

de Redactia Observator

la 24.05.2022, 15:35

Tinerii atacatori voiau să îi fure telefonul
Tinerii atacatori voiau să îi fure telefonul - Captura Video

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere, montată pe o clădire din zona unde a avut loc atacul. În imagini bărbatul în vârstă de 32 de ani este surprins în timp ce se îndreaptă spre hotelul în care era cazat, moment în care atagatorii se năpusesc asupra lui, scrie Daily Mail.

Atacat pentru un telefon mobil 

Unul dintre agresori este observat în timp ce încearcă să îi smulgă din mână telefonul mobil, iar apoi fuge către o staţie de metrou din apropiere. Bărbatul atacat, de profesie inginer, a fost transportat în stare critică la spitalul Okmeydani, presa locală relatând că acesta a suferit mai multe răni grave în zona gâtului şi a pieptului.

Cu ultimele puteri, la sosirea echipajelor de ambulanţă turistul britanic a povestit medicilor cele întâmplate. "Patru oameni au încercat să îmi ia telefonul pe stradă. Când am opus rezistenţă, m-au înjunghiat, mi-au luat telefonul, apoi au fugit"

Folosindu-se de imaginile surprinse de camera de supraveghere, poliţia a reuşit să identifice patru dintre cei şapte suspecţi, toţi fiind înregistraţi în evidenţele poliţiei cu antecedente penale. O anchetă este în desfăşurare, timp în care victima continuă să lupte pentru propria viaţă în spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "M-au înjunghiat, apoi au fugit". Momentul în care un bărbat de 32 de ani este atacat pe o stradă din Turcia. Tinerii atacatori voiau să îi fure telefonul