Antena Meniu Search
x

Video "L-a tăiat aici, l-a înjunghiat". Doi tineri au fost înjunghiaţi, după ce s-au şicanat în trafic cu un motociclist, pe DN1

Scene ca-n Vestul Sălbatic noaptea trecută lângă Bucureşti! Doi tineri au fost înjunghiaţi după ce s-au şicanat în trafic cu un motociclist, pe DN1. Acesta a scos cuţitul după ce între cei 3 s-a iscat un scandal. Cu toţii au ajuns la spital, unul dintre ei cu răni serioase. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz, dar tinerii sunt în libertate: niciunul nu a depus plângere. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 22.05.2022, 19:25

Vezi și

Martor: A frânat şi noi am făcut aici la sens. A pus motorul în faţă, a zis: "Noi nu mai plecăm". L-a tăiat aici, l-a înjunghiat".

Drumul Naţional 1, ora 22. La intrarea în Capitală, un motociclist şi un şofer se şicanează în trafic. După câteva sute de metri, în dreptul fântânii Mioriţa, se hotărăsc să îşi tranşeze neînţelegerile. 

Scene ca-n Vestul Sălbatic lângă Bucureşti

Andre Rotaru, reporter Observator: Cei trei tineri s-au oprit în această zonă şi au început să se certe. Replicile au devenit din ce în ce mai agresive până când s-au luat cu toţii la bătaie. La un moment dat, motociclistul a scos un cuţit.

Pe acelaşi subiect

Martorii au sunat imediat la 112, iar medicii şi poliţiştii au ajuns în câteva minute. Cei doi tineri din maşină au fost transportaţi la spitalul Floreasca. Şoferul a rămas internat pe secţia de chirurgie, cu răni de cuţit la picior şi în abdomen. Pasagerul a fost şi el înjunghiat în umăr. Motociclistul a ajuns la spitalul Elias, pentru că a fost bătut de cei doi bărbaţi din maşină. Cu toţii au fost audiaţi de anchetatori. 

Andre Rotaru, reporter Observator: Imediat după incident, poliţiştii au început cercetările. Au ridicat amprentele de pe geamurile şi de pe portierele maşinii. Iar apoi, după ore bune de căutări, au găsit aruncat în iarbă cuţitul pe care l-a folosit motociclistul. 

Doar că toată munca s-ar putea să fie în zadar. Niciunul dintre bărbaţi nu a depus plângere. Au 90 de zile la dispoziţie să o facă. Până atunci, poliţiştii nu au putut decât să deschidă un dosar penal pentru tulburarea ordinii publice, iar toţi cei trei tineri implicaţi în scandal sunt cercetaţi în libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "L-a tăiat aici, l-a înjunghiat". Doi tineri au fost înjunghiaţi, după ce s-au şicanat în trafic cu un motociclist, pe DN1