Antena Meniu Search
x

Foto Accident cu nouă răniți, în Tulcea. În cele trei mașini implicate se aflau 15 persoane, inclusiv trei copii

Accident soldat cu nouă răniţi, pe o şosea din judeţul Tulcea. Trei maşini în care se aflau 15 persoane, dintre care 12 adulţi şi trei minori, s-au ciocnit pe drumul naţional DN 22D, în zona localităţii Horia.

de Redactia Observator

la 27.08.2023, 15:27

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că pompierii militari au fost solicitaţi să intervină, duminică, prin apel la 112, în cazul unui accident rutier, produs pe drumul naţional DN 22D, în zona localităţii Horia, cu trei autoturisme implicate, în care se aflau 15 persoane, dintre care 12 adulţi şi trei minori.

Accident cu 9 răniți în Tulcea

Acolo, s-au deplasat de urgenţă salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Măcin. În urma accidentului rutier, au rezultat 9 persoane rănite care au fost preluate de echipajele SAJ prezente la locul intervenţiei, care le-au acordat primul ajutor medical.

Cele nouă victime şi un aparţinător au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea de către echipajul SMURD şi ambulanţele SAJ, relatează news.ro. De asemenea, pompierii militari au asigurat măsurile specifice pentru prevenirea unui incendiu în astfel de situaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Accident cu nouă răniți, în Tulcea. În cele trei mașini implicate se aflau 15 persoane, inclusiv trei copii