Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cu opt răniţi, între care şi o tânără de 17 ani, după ce două maşini s-au ciocnit pe o șosea din Vâlcea

Opt persoane au fost rănite în urma unui accident produs pe o șosea din Vâlcea. Acestea se aflau în două maşini, care s-au ciocnit pe DN 64, în comuna Ionești. Ulterior, cinci persoane, între care şi o tânără de 17 ani, au fost transportate la spital.

de Redactia Observator

la 04.06.2023 , 17:21

Accident cu 8 răniţi, în Vâlcea Accident cu 8 răniţi, în Vâlcea

Cinci persoane, între care şi o tânără de 17 ani, au ajuns duminică la spital, după ce maşinile în care se aflau au intrat în coliziune, pe DN 64, în localitatea Fişcălia, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Accident cu 8 răniţi, în Vâlcea

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate opt persoane, care au suferit leziuni în urma impactului dintre cele două autovehicule. Persoanele rănite au fost iniţial evaluate la locul accidentului de către echipajele medicale trimise în zonă, două dintre acestea fiind în stare gravă.

Articolul continuă după reclamă

"În urma evaluării, au rezultat nouă victime, dintre care opt din accidentul rutier şi au aparţinător cu atac de panică. Două dintre victime sunt considerate grave, având multiple traumatisme. În total, au fost transportate cinci victime la Unitatea de Primiri Urgenţe Vâlcea, de către trei ambulanţe SAJ şi un echipaj SMURD. Încă patru victime sunt evaluate la locul incidentului", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, conform Agerpres.

La accident s-a intervenit şi cu autospeciala de transport pentru victime multiple de la Garda de Intervenţie Râmnicu Vâlcea. Traficul în zonă este blocat pe sensul Drăgăşani-Râmnicu Vâlcea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident cu opt răniţi, între care şi o tânără de 17 ani, după ce două maşini s-au ciocnit pe o șosea din Vâlcea