Antena Meniu Search
x

Video Accident cu patru răniți în Mamaia. Trei mașini s-au făcut zob după o manevră periculoasă a unui șofer. Motorul uneia dintre ele a zburat zeci de metri

Trei maşini s-au făcut zob noaptea trecută în staţiunea Mamaia, iar patru persoane au ajuns la spital. 

de Redactia Observator

la 28.10.2023, 07:18

Vezi și

Accidentul s-a petrecut în zona parcului acvatic din staţiunea Mamaia. Două dintre autoturisme circulau dinspre Constanţa spre Mamaia Nord. La un moment dat una dintre ele a schimbat brusc banda de mers şi lovit-o pe cealaltă. În urma coliziunii prima a fost proiectată pe contrasens unde s-a izbit frontal de o maşină de teren care circula regulametar.

Zotorul celuilalt autoturism a zburat la câteva zeci de metri distanţă

Impactul a fost atât de puternic încât aceasta din urmă a fost aruncată într-un stâlp, iar motorul celuilalt autoturism a zburat la câteva zeci de metri distanţă.

Cei trei şoferi şi un pasager au suferit mai multe răni şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Șoferii au fost testați pentru stabilirea alcoolemiei, iar rezultatul a fost zero. A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident cu patru răniți în Mamaia. Trei mașini s-au făcut zob după o manevră periculoasă a unui șofer. Motorul uneia dintre ele a zburat zeci de metri