Antena Meniu Search
x

Video Accident frontal violent între un TIR şi un camion, în Dâmboviţa. Impactul a fost devastator: "Pur şi simplu, m-am trezit cu el peste mine"

Accident grav, pe DN 72 în apropierea localităţii Adânca. Un TIR şi un camion s-au ciocnit frontal după ce unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens. În urma impactului, camionul a fost proiectat în gardul unei case. Din fericire, prin zonă nu trecea nimeni în acele clipe.

de Redactia Observator

la 16.11.2021, 08:42

Vezi și

Martorii povestesc că şoferul de camionului conducea cu viteză, iar într-o curbă a pierdut controlul mastodontului şi a ajuns pe contrasens. S-a izbit frontal cu un TIR, iar impactul a fost devastator. Bucăţi din cabina camionului s-au rupt şi au fost aruncate la zeci de metri distanţă. Bubuitura puternică i-a speriat pe localnici, care au ieşit imediat din case să vadă ce s-a întâmplat.

Şoferul TIR-ului spune că n-a avut nicio şansă să evite impactul. "Nu am avut ce să fac. Pur şi simplu m-am trezit cu el peste mine. Nu ştiu ce s-a întâmplat. I-a venit rău, nu ştiu ce s-a întâmplat", spune şoferul. Şoferul camionului a ajuns la Spitalul Judeţean Târgovişte, în stare gravă. "Sosit la locul intervenţiei am găsit o persoană neîncarcerată, căzută între banchetă şi bordul autotrenului, inconştientă", a declarat Ionuţ Cărpenaru, ISU. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Accident frontal violent între un TIR şi un camion, în Dâmboviţa. Impactul a fost devastator: "Pur şi simplu, m-am trezit cu el peste mine"