Antena Meniu Search
x

Video Accident grav între o maşină şi un autocar, în apropiere de Cernavodă. O femeie a ajuns la spital

Un accident grav a avut loc în judeţul Constanţa, la ieşire din Satu Nou spre Cernavodă. Un autocar şi un autoturism s-au lovit, iar din impact ambele vehicule au fost aruncate în câmp. 

de Redactia Observator

la 20.01.2022, 14:22

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

La volanul maşinii se afla o femeie, care a rămas încarcerată iar în autocar se aflau 7 persoane, dar niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La locul accidentului au intervenit salvatorii care au reuşit să o elibereze pe şoferiţă din ce mai rămăsese din autoturism, iar un echipaj SAJ a transportat-o la spital. Din primele informaţii, şoferiţa ar fi derapat în curbă, din cauza poleiului de pe şosea şi a lovit autocarul.

"Pe DN 22C Murfatlar-Cernavodă, la ieşire din localitatea Satu Nou, judeţul Constanţa, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar. În urma impactului, o persoană din autoturism este încarcerată, dar conştientă, cu răni uşoare. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a circulaţiei în 30-45 de minute", a transmis Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a vedea cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accident grav între o maşină şi un autocar, în apropiere de Cernavodă. O femeie a ajuns la spital