Antena Meniu Search
x

Foto Accident grav pe Autostrada Sibiu-Orăștie. Șofer de TIR, mort după ce a acroșat glisiera mediană și a pătruns pe contrasens

Accident grav pe Autostrada Sibiu-Orăștie. Un camion încărcat cu sucuri a lovit, joi, glisiera mediană de pe drumul de mare viteză, în zona localităţii sibiene Cristian. Bucăţi din parapet au ricoşat într-un autoturism, traficul pe sensul către Sibiu fiind deviat pe DN 7. Din primele informații, șoferul TIR-ului a decedat.

de Redactia Observator

la 15.12.2022, 17:29

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 254, pe sensul către Deva, în zona localității Cristian, județul Sibiu, un  autocamion încărcat cu sucuri a acroșat glisiera mediană și a pătruns pe sensul opus de mers. În urma impactului, bucăți din parapet au ricoșat într-un alt autovehicul. Potrivit primelor date, șoferul autocamionului a suferit răni grave. Traficul rutier este oprit total pe sensul către Sibiu, circulația fiind deviată pe la nodul rutier de la km 270, localitatea Săliște, pe DN 7. Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute", a transmis Centrul INFOTRAFIC, imediat după accident.

Pentru moment nu se cunosc cauzele producerii acceidentului.  

La rândul lor, reprezentanţii ISU Sibiu au precizat că şoferul camionului a rămas încarcerat, fiind decedat. La ora transmiterii acestei ştiri se lucrează pentru extragerea victimei.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident grav pe Autostrada Sibiu-Orăștie. Șofer de TIR, mort după ce a acroșat glisiera mediană și a pătruns pe contrasens