Antena Meniu Search
x

Video Accident în lanţ la intrarea în Cluj-Napoca, provocat de o şoferiţă de 19 ani: Şase maşini implicate, o persoană rănită. Un autoturism de lux a rămas fără portieră

Accident în lanţ la intrarea în Cluj-Napoca, în zona aeroportului. Şase maşini au fost implicate, iar o persoană a fost rănită şi a ajuns la spital.

de Monica Palade

la 13.11.2021, 18:33

Vezi și

O maşină de lux a rămas fără portieră în urma impactului violent. Din primele informaţii, accidentul ar fi pornit de la schimbarea benzii de mers de către un şofer, informează reporterul Observator Alex Prunean. Traficul în zonă a fost îngreunat.

Ce spun poliţiştii

În jurul orei 14.50, o conducatoare auto de 19 ani care se deplasa pe strada Traian Vuia, pe banda întâi, în direcția localității Apahida, ar fi intenționat să schimbe banda de circulație pe care se afla cu banda a doua, intrând în coliziune cu un autoturism de pe banda a doua. În urma coliziunii, autoturismul acroșat a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu două autoturisme.

În urma coliziunii inițiale, autoturismul condus de tânăra de 19 ani a fost proiectat în autoturismul care se afla pe banda întâi, în fața sa și a pătruns pe sensul opus, acroșând un alt autoturism. Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative.

În urma accidentului a fost transportat la spital un bărbat în vârstă de 52 de ani, care conducea autoturismul care ar fi fost acroșat inițial de conducătoarea auto de 19 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident în lanţ la intrarea în Cluj-Napoca, provocat de o şoferiţă de 19 ani: Şase maşini implicate, o persoană rănită. Un autoturism de lux a rămas fără portieră