Antena Meniu Search
x

Accident spectaculos în Braşov: Autobuz RATBV, suspendat într-un pârâu: Şoferul a uitat să tragă frâna de mână

Accident spectaculos în Braşov, unde un autobuz al Regiei de Transport în comun, a ajuns să fie suspendat într-un pârâu, în apropiere de Pietrele lui Solomon, pe drumul spre Poiana Braşov.

de Monica Palade

la 20.09.2021, 21:32

Autobuzul a rămas suspendat în Pârâul Graft, iar echipa tehnică a Rețelei Auto de Transport Brașov a lucrat preţ de mai multe ore pentru a-l readuce pe şosea. Din fericire în momentul accidentului, fiind capăt de linie, niciun călător nu se afla în acel moment în mijlocul de transport.

Şoferul ieşise să repare ceva la el şi cel mai probabil a uitat să tragă frâna de mână, iar autobuzul a luat-o la vale. Din primele informaţii, motorul era oprit, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ce spun poliţiştii

„În urma unor intervenții tehnice efectuate la nivelul unui mijloc de transport public de persoane, ce se afla staționat pe strada Podul Crețului din municipiul Brașov (zona Pietrele lui Solomon), vehiculul a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în canalul de colectare al apei pluviale. Evenimentul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale, la momentul producerii, nefiind nicio persoană în interiorul acestuia”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Brașov.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident spectaculos în Braşov: Autobuz RATBV, suspendat într-un pârâu: Şoferul a uitat să tragă frâna de mână