Antena Meniu Search
x

ACCIDENT TERIBIL cu trei maşini, la ieşirea din TImişoara! Un MORT şi mai mulţi RĂNIŢI, după un impact devastator. Una dintre maşini s-a rupt în două! (VIDEO)

Grav accident, în această după-amiază, la ieşirea din Timişoara către comuna Şag. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit violent.

Update 16:43 - Autorul accidentului este un adolescent de 16 ani, care conducea fără permis un autoturism pe care, din cauza vitezei, nu l-a mai putut controla.

"Din cauza vitezei excesive, tânărul a intrat pe contrasens, tamponându-se de un vehicul condus regulamentar de un bărbat care venea din direcţia opusă. A rezultat decesul pasagerului din maşina condusă de tânărul fără permis şi rănirea altor cinci victime", a declarat sâmbătă presei Ionuţ Bocancea, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş. 

Poliţia a întocmit dosar penal pe numele tânărului pentru ucidere din culpă şi conducere pe drumurile publice fără permis. 

Deocamdată, nu se ştie dacă maşina condusă de adolescent era furată. 

Pe acelaşi subiect

Ştirea iniţială:

Grav accident, în această după-amiază, la ieşirea din Timişoara către comuna Şag. O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite, după ce trei maşini s-au ciocnit violent.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, mai multe ambulanţe şi echipaje ale pompierilor se află la locul accidentului.

Din primele informatii, se pare ca de vina a fost un sofer care a patruns pe contrasens. Impactul a fost devastator, una dintre maşini rupându-se în două şi zburând, pur şi simplu, de pe şosea la zeci de metri depărtare în câmp.

Traficul la ieşirea din Timişoara se desfăşoară cu dificultate, pe un singur fir.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ACCIDENT TERIBIL cu trei maşini, la ieşirea din TImişoara! Un MORT şi mai mulţi RĂNIŢI, după un impact devastator. Una dintre maşini s-a rupt în două! (VIDEO)