Antena Meniu Search
x

Video Accident tragic în Vâlcea. Trei adulţi şi un copil au murit, după un impact puternic dintre o maşină, un microbuz şi un camion

Accident cumplit, aseară, între Sibiu și Râmnicu-Vâlcea, în localitatea Bujoreni. Patru persoane au murit în urma unei coliziuni puternice dintre o maşină, un microbuz şi un camion.

de Redactia Observator

la 07.07.2023, 07:43

Vezi și

Patru persoane, printre care și un copil, au murit pe loc în urma unui impact care a avut loc între un autoturism, un microbuz, care transporta călători, și un camion, încărcat cu piese auto. Accidentul s-a petrecut în dreptul localităţii Bujoreni, iar toţi cei aflaţi în maşină şi-au pierdut viaţa.

"Din primele date, se pare că ar fi avut loc o coliziune între trei autovehicule, şi anume un autoturism, un autotren şi un microbuz care transporta persoane, pe DN 7, kilometrul 182 + 100 m, în localitatea Bujoreni. În urma impactului a rezultat decesul a patru persoane, care se aflau în autoturism", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Loredana Sandu.

Din fericire, cei şase pasageri din microbuz, dar şi şoferul camionului au scăpat teferi din impactul devastator. Cauza producerii accidentului ar fi, potrivit unor martori, o depășire neregulamentară. Traficul a fost blocat total pe DN7, în zona accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident tragic în Vâlcea. Trei adulţi şi un copil au murit, după un impact puternic dintre o maşină, un microbuz şi un camion