Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Accidente în lanţ în Capitală. Un bărbat beat şi fără permis a furat o maşină şi a făcut prăpăd pe o stradă din Sectorul 4

Patru accidente rutiere, unul soldat cu rănirea unei persoane, au fost produse joi, în Sectorul 4 al Capitalei, de un bărbat în vârstă de 49 de ani, beat şi cu permisul de conducere retras din motive medicale. El furase maşina cu care a provocat accidentele.

de Redactia Observator

la 26.07.2024 , 15:44

”Astăzi, în intervalul orar 13:14-13:18, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apeluri 112 cu privire la producerea unor accidente rutiere pe raza sectorului 4, în care ar fi fost implicat un conducător auto aflat sub influenţa alcoolului. În jurul orei 13:25, poliţiştii Brigăzii Rutiere ajunşi la faţa locului pe Şos. Berceni nr. 35, au identificat un bărbat în vârstă 49 de ani, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 1.19 mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunţă Brogada Rutieră a Capitalei, potrivit news.ro.

Din primele date, şoferul ar fi fost implicat în 4 accidente rutiere. În urma unui accident a fost rănită o persoană care a fost transportata la spital, iar în celelalte 3 accidente, au fost produse doar pagube materiale.

”În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta are permisul de conducere retras din cauze medicale. Totodată, s-a constatat faptul că bărbatul furase autoturismul în cauză în scopul folosirii pe nedrept”, menţionează poliţiştii.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-au produs evenimentele rutiere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Accidente în lanţ în Capitală. Un bărbat beat şi fără permis a furat o maşină şi a făcut prăpăd pe o stradă din Sectorul 4