Antena Meniu Search
x

Video Accidentul cu 5 morţi din Frumuşani, surprins de camere. Vitezometrul maşinii în care se afla familia s-a oprit la 220 km/h

O familie întreagă, părinţii şi două fetiţe, de 6 ani şi 11 ani, şi-a găsit sfârşitul, aseară, într-un teribil accident rutier petrecut în comuna Frumuşani, din Călăraşi, iar în această dimineaţă, la spital, a murit şi şoferul care a provocat accidentul după ce a făcut o depăşire periculoasă, într-o maşină cu volan pe dreapta şi a intrat în autoturismul în care se aflau cele două copile. Tatăl lor conducea cu o viteză nebună, spun martorii. Acul vitezometrului s-ar fi blocat la 220 de km/h.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.08.2022, 13:23

Vezi și
  • Imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Tragedia s-a petrecut pe DN4, la limita judeţelor Călăraşi şi Ilfov. Extrem de grăbit, unul dintre şoferi a decis să iasă din coloană şi să depăşească pe contrasens. N-a mai avut însă timp să intre la loc, pe sensul său şi s-a izbit frontal cu un alt autoturism. Impactul a fost devastator: cei doi părinţi, dar şi cele două fetiţe de 6, respectiv 11 ani, care se aflau într-una dintre maşini au murit pe loc.

Trupul copilei de şase ani şi cel al mamei au rămas prinse ca într-o capcană în maşina transformată într-un morman de fiare.

Tragedia a fost surprinsă de camere de supraveghere amplasate in zona. In imagini se observa cum maşina familiei din Frumușani vine cu viteza si se izbește violent de cealalta maşină.

Impactul este atat de puternic, încât maşina familiei este aruncată pur şi simplu în afara drumului. Cel mai probabil, oamenii şi-au pierdut viaţa pe loc, astfel că la sosirea medicilor, nu s-a mai putut face nimic.

Pe acelaşi subiect

Cinci vieţi, curmate de inconştienţă

Soferul celeilalte mașini a fost scos dintre fiarele autoturismului de martori. Pompierii ajunși la faţa locului l-au gasit în stare foarte gravă.

L-au intubat şi l-au transportat la spital. Din păcate, însă, bărbatul şi-a pierdut viaţa în cursul zilei de astăzi.

România ocupă primul loc în topul țărilor cu cei mai multi morţi în accidente rutiere Guvernul vrea însă sa schimbe acest lucru prin Strategia Naţională privind Siguranţa Rutieră, prin intermediul căreia va monta sute de radare mobile si de camere video, limitatoare de viteza, dar si pasarele pietonale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accidentul cu 5 morţi din Frumuşani, surprins de camere. Vitezometrul maşinii în care se afla familia s-a oprit la 220 km/h