Antena Meniu Search
x

Galerie foto Primele imagini cu victimele tragediei de la Frumuşani. Vali, Diana şi cele două fiice au murit pe loc în impact. Şoferul celuilalt autoturism s-a stins la spital

O fetiţă de 6 ani, sora ei de 11 ani, mama şi tatăl lor au murit fulgerător seara trecută pe o şosea din Călăraşi. Maşina în care se aflau s-a lovit frontal de un alt autoturism cu volan pe dreapta. Şi şoferul celui de-al doilea autoturism şi-a pierdut viaţa vineri dimineaţă.

de Redactia Observator

la 26.08.2022, 09:55

Tragedia s-a petrecut pe DN4, la limita judeţelor Călăraşi şi Ilfov. Extrem de grăbit, unul dintre şoferi a decis să iasă din coloană şi să depăşească pe contrasens. N-a mai avut însă timp să intre la loc, pe sensul său, şi s-a izbit frontal cu un alt autoturism. Impactul a fost devastator: cei doi părinţi, dar şi cele două fetiţe de 6, respectiv 11 ani, care se aflau într-una dintre maşini au murit pe loc.

Sfârşit tragic pentru cinci oameni

Trupul copilei de şase ani şi cel al mamei au rămas prinse ca într-o capcană în maşina transformată într-un morman de fiare.

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina a ajuns la câţiva metri distanţă de locul accidentului, pe un câmp. După izbitura puternică, maşina s-a răsturnat pe plafon, iar motorul şi roţile au fost proiectate la zeci de metri distanţă. Martorii susţin că ambii şoferi ar fi avut viteză mare. De altfel, la unul dintre autoturisme, acul vitezometrului s-ar fi oprit la 220 de km pe oră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu victimele tragediei de la Frumuşani. Vali, Diana şi cele două fiice au murit pe loc în impact. Şoferul celuilalt autoturism s-a stins la spital