Meniu
Search
x

Video "Uite, băi, copii morţi". Filmul carnagiului din Călăraşi. O familie cu doi copii şi-a găsit sfârşitul într-un teribil accident în Frumuşani

O familie întreagă, părinţi şi doi copii, de 6 ani şi 11 ani, şi-a găsit sfârşitul, aseară, într-un teribil accident rutier petrecut în comuna Frumuşani, din Călăraşi. Maşina în care se aflau cei patru s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism cu volan pe dreapta. În cea de-a doua maşină se afla doar şoferul, care a ajuns la spital, în stare gravă. Viteza excesivă şi o depăşire periculoasă sunt cauzele acestei tragedii cumplite.

De Redactia Observator la 26.08.2022, 08:47
Vezi și
  • Imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Uite, băi, disperarea din oameni ce face! Copii morţi!

Tragedia s-a petrecut pe DN4, la limita judeţelor Călăraşi şi Ilfov. Extrem de grăbit, unul dintre şoferi a decis să iasă din coloană şi să depăşească pe contrasens. N-a mai avut însă timp să intre la loc, pe sensul său, şi s-a izbit frontal cu un alt autoturism. Impactul a fost devastator: cei doi părinţi, dar şi cele două fetiţe de 6, respectiv 11 ani, care se aflau într-una dintre maşini au murit pe loc.

Trupul copilei de şase ani şi cel al mamei au rămas prinse ca într-o capcană în maşina transformată într-un morman de fiare.

Băi, asta e copilă, băi!

Băi, nene, hai să o luăm de acolo!

Pe acelaşi subiect

Patru vieţi spulberate pe şosea

Daniel Vasile, ISU Bucureşti-Ilfov: La caz au fost identificate cinci victime, dintre care două erau încarcerate. 

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina a ajuns la câţiva metri distanţă de locul accidentului, pe un câmp. După izbitura puternică, maşina s-a răsturnat pe plafon, iar motorul şi roţile au fost proiectate la zeci de metri distanţă. Martorii susţin că ambii şoferi ar fi avut viteză mare. De altfel, la unul dintre autoturisme, acul vitezometrului s-ar fi oprit la 220 de km pe oră.

Martor: El venea dinspre Frumuşani spre Bucureşti şi ar fi vrut să depăşească o coloană de cinci-şase maşini, îţi dai seama a sărit motorul, roţile, tot. 

Şoferul celeilalte maşini, cu volan pe dreapta, este singurul supravieţuitor al tragediei. 

Daniel Vasile, ISU Bucureşti-Ilfov: Conducătorul celui de-al doilea autoturism a fost transportat în stare gravă, intubat, la spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

O anchetă va stabili cine se face vinovat de producerea accidentului rutier. 

Cătălin Bădiță, IPJ Ilfov: Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, urmând să fie stabilite cauzele şi modalitatea producerii evenimentului rutier. 

În urma teribilului accident, traficul rutier a fost blocat în zonă aproximativ patru ore.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Uite, băi, copii morţi". Filmul carnagiului din Călăraşi. O familie cu doi copii şi-a găsit sfârşitul într-un teribil accident în Frumuşani